Acasă Stiri Pacienţi evacuaţi la Spitalul „Sfântul Pantelimon” după ce un salon ATI s-a...

Pacienţi evacuaţi la Spitalul „Sfântul Pantelimon” după ce un salon ATI s-a umplut de fum

393
0

Mai mulţi pacienţi au fost evacuaţi duminică seara din Spitalul Sfântul Pantelimon după ce un salon de la Terapie Intensivă s-a umplut de fum.La două zile de la incendiul de la Institutul „Matei Balş”, un nou incident are loc în Bucureşti. De această dată la Spitalul „Sfântul Pantelimon”, unde doi pacienţi dintr-un salon ATI au fost evacuaţi şi mutaţi în alte săli după ce salonul în care se aflau s-a umplut de fum. Din primele informaţii, de vină ar fi fost instalaţia electrică a unui neon care s-a ars şi a degajat fum.

RECLAMĂ

„La Secția de Terapie Intensivă a Spitalului „Sfântul Pantelimon” din București, în această seară, în jurul orei 20.15, un tub de neon dintr-un salon s-a ars cu o degajare minoră de fum fără flacără. Preventiv, cei doi pacienți au fost mutați în alt salon pentru a se schimba tubul de neon. Nicio persoană nu a suferit de pe urma incidentului”, a anunţat Ministerul Sănătăţii.

La Spitalul „Sfântul Pantelion” au fost aduşi vineri şi mai mulţi pacienţi transferaţi după incendiul de la Institutul „Matei Balş”.sursa: https://www.romaniatv.net/pacienti-evacuati-la-spitalul-sfantul-pantelimon-dupa-ce-un-salon-a-fost-umplut-de-fum_5237278.html

RECLAMĂ
Articolul precedentNe oprim pentru o secundă în loc si spunem LA MULTI ANI, CORNEL COJOCARU !
Articolul următorVoiculescu spune că nici premierul, nici președintele nu i-au cerut demisia după tragedia de la Balș: „Nu am avut să ne reproșăm lucruri”