Acasă Stiri Bărbat înjunghiat de soţie, după ce femeia geloasă nu s-a recunoscut în...

Bărbat înjunghiat de soţie, după ce femeia geloasă nu s-a recunoscut în pozele mai vechi din telefon, şi a crezut că soţul are o amantă, în Mexic

583
0

O femeie din Mexic şi-a înjunghiat soţul deoarece credea că acesta are o amantă. Soţia văzuse mai multe fotografii în telefonul bărbatului, însă nu a realizat că în pozele respective erau chiar ei, doar că în tinereţe. Ea urmează să răspundă în faţa instanţei pentru fapta sa.O femeie din Mexic şi-a înjunghiat soţul deoarece credea că acesta are o amantă.

RECLAMĂ
  • O soţie geloasă şi-a înjunghiat soţul, după ce a crezut că omul are o aventură
  • Incidentul a avut loc în Mexic

Gelozie dusă la extrem. O soție a recurs la un gest violent, după ce a crezut că partenerul ei o înşală. Aceasta găsise mai multe poze în telefonul bărbatului, ca atare a tras concluzie că în fotografii este vorba despre amanta acestuia.

Cuprinsă de furie, ea nu a mai fost atentă la explicaţiile omului şi nici nu a mai avut luciditatea de a vedea că în fotografiile respective era vorba chiar despre ea. Potrivit rapoartelor poliţiei locale, pozele erau din tinereţe.

În timp ce încerca să vorbească cu aceasta, femeia a luat un cuţit şi şi-a înjunghiat de mai multe ori partenerul. Din fericire, rănile provocate nu i-au pus viaţa în pericol, aşa că omul a reuşit să îi ia din mâini cuţitul. Incidentul a avut loc în Mexic.

În cele din urmă, bărbatul și-a convins soția că a digitalizat fotografiile vechi pentru a le stoca pe telefonul său, potrivit dailystar.co.uk.

Polițiștii au ajuns la fața locului, după ce vecinii au auzit țipete și zgomote puternice provenite din casa celor doi. Femeia a fost arestată pentru fapta sa. Aceasta urmează să se prezinte în faţa instanţei pentru a răspunde acuzaţiilor care i-au fost aduse.

Gelozia, unul dintre motivele frecvente de crimă

Luna trecută, un fost soț gelos ar fi ucis-o pe fosta soție. Cuplul a divorțat în anul 2019, după ce datoriile la jocurile de noroc ar fi provocat numeroase discuţii şi probleme.

Poliția locală spune că trupul femeii a fost găsit de tatăl ei, pe balconul casei sale. Arma crimei fusese cablul de la un uscător de păr.

Omul ar putea primi o sentinţă de 15 ani, în urma procesului aflat în curs.

sursa: https://observatornews.ro/extern/barbat-injunghiat-de-sotie-dupa-ce-femeia-geloasa-nu-sa-recunoscut-in-pozele-mai-vechi-din-telefon-si-a-crezut-ca-sotul-are-o-amanta-in-mexic-408093.html

RECLAMĂ
Articolul precedentIoana, o tânără româncă din Italia, mamă a doi copii, a murit fulgerător la doar 28 de ani, înaintea unei operații de rutină
Articolul următorDoi frați moldoveni au fost executați la nunta unuia dintre ei, în Rusia. Mesajul sfâșietor lăsat de mireasa îndoliată