Acasă Stiri Încătuşaţi şi târâţi de poliţişti în Gara de Nord, pentru lipsa măştii...

Încătuşaţi şi târâţi de poliţişti în Gara de Nord, pentru lipsa măştii şi scandal: Femeie întinsă pe jos: „Te rog frumos”

365
0

Trei persoane care se aflau la Gara de Nord au fost încătuşate, după ce ar fi început să vocifereze şi să devină agresive, spun poliţiştii. Persoanele respective ar fi consumat băuturi alcoolice şi nu purtau mască.

Pentru că nu s-au supus procedurilor indicate de poliţişti, oamenii legii au procedat la imobilizarea acestora, iar un cetăţean a filmat toată intervenţia în forţă a Poliţiei.

RECLAMĂ

Consumau băuturi alcoolice şi nu purtau mască

„Polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 3 Poliție au observat în zona „coloane” Gară de Nord, 3 persoane, doi bărbați și o femeie , care consumau băuturi alcoolice și implicit nu purtau masca de protecție. Au fost interpelați de către polițiști, dar pe parcursul discuțiilor cele trei persoane au început sa vocifereze, devenind agresive verbal și fizic. Nu s-au conformat recomandărilor echipajului de poliție, fapt pentru care a fost necesară imobilizarea și conducerea la subunitatea de poliție”, transmit autorităţile.Cele 3 persoane au fost sancționate pentru sancționarea încălcarea normelor de conviețuire socială, pentru consum de băuturi alcoolice în spațiul public, tulburarea ordinii și liniștii publice, precum și în conformitate cu prevederile Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19,în cuantum de 4.600 de lei.

sursa https://observatornews.ro/eveniment/incatusati-si-tarati-de-politisti-in-gara-de-nord-pentru-lipsa-mastii-si-scandal-femeie-intinsa-pe-jos-te-rog-frumos-404844.html

RECLAMĂ
Articolul precedentMedicul Călin Doboş, condamnat la trei ani de închisoare. A fost prins în Vama Nădlac
Articolul următorUn bebeluş de 3 zile a murit înecat cu lapte, la Spitalul Judeţean Alba