Acasă Stiri Căruţă acroşată de TIR în Iaşi. Caii au căzut din picioare, căruţaşul...

Căruţă acroşată de TIR în Iaşi. Caii au căzut din picioare, căruţaşul a fost aruncat pe şosea

1945
0

Camerele de supreveghere au surprins momentul în care o căruţă este acroşată de un TIR, pe un drum din localitatea Lespezi, judeţul Iaşi. Atelajul a fost proiectat într-o maşină aflată pe marginea şoselei, în timp ce şoferul camionului şi-a văzut liniştit de drum.

RECLAMĂ

Accidentul a avut loc zilele trecute.

Potrivit Poliţiei, un TIR care a făcut o depăşire neregulamentară a acroşat o căruţă, care mai apoi, a fost proiectată într-un autoturism parcat.Şoferul camionului nu a oprit, chiar dacă în urma lui caii legaţi la căruţă au căzut din picioare, iar bărbatul din atelaj a fost aruncat pe şosea.

Momentul a fost filmat de camerele de supraveghere.

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

La faţa locului au sosit echipaje de poliţie şi ambulanţa din Paşcani.
În urma verificărilor, a fost identificat şoferul TIR-ului, iar bărbatul rănit a fost transportat la Spitalul de Urgenţă din Paşcani.
„Șoferul unui autocamion a efectuat o depășire neregulamentară și ar fi acroșat o căruță, care ulterior ar fi fost proiectată într-un autoturism parcat, în care nu se afla nimeni. După producerea accidentului, șoferul autocamionului și-ar fi continuat drumul, fiind identificat la scurt timp de către polițiști. În urma accidentului a rezultat rănirea căruțașului care a fost transportat la spital. Atât acesta, cât și șoferul de pe autocamion au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative”, a declarat pentru newspascani.com Anca Vîjiac, purtător de cuvânt IPJ Iași.
Poliţia a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

sursa: https://observatornews.ro/eveniment/caruta-lovita-de-tir-in-iasi-caii-au-cazut-din-picioare-carutasul-a-fost-aruncat-pe-sosea-403195.html?utm_source=Facebook%2520Observator&utm_campaign=Facebook&utm_medium=Social&utm_term=articol&utm_content=403195&fbclid=IwAR02CGimak-bB7fnMeCVl9Fb68exIkUZZN8HSWR12IuMEH1e98E85hV0nlw

RECLAMĂ
Articolul precedentItalian bătut cu o mătură pentru bani și amenințat cu moartea de o româncă de 25 de ani. ”Plătește sau moare”
Articolul următorO bătrână, din Bihor, declarată decedată de către un polițist, s-a trezit când pregătirile pentru înmormântare erau în toi