Acasă Stiri Reacția spitalului după scandalul sexual de la ATI: „Ne dorim oameni verticali”

Reacția spitalului după scandalul sexual de la ATI: „Ne dorim oameni verticali”

1170
0

Ce decizia a luat conducerea Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu după ce o asistentă cu COVID și medicul de gardă ar fi făcut sex în secția ATI!

O asistentă medicală şi un medic care îşi desfăşoară activitatea la Secţia ATI din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu sunt cercetaţi de Consiliul Etic a unităţii medicale pentru că ar fi avut relaţii intime la serviciu. Acuzațiile au venit printr-o sesizare anonimă, iar conducerea spitalului a reacționat.„Conducerea unităţii spitaliceşti a înaintat sesizarea Consiliului Etic al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, cerând, cu celeritate, o analiză fermă şi clară a celor relatate sub semnul anonimatului. Pentru că ne dorim ca din corpul medical să facă parte oameni verticali şi dedicaţi meseriei, s-a dispus şi constituirea unei comisii de cercetare disciplinară ce trebuie să vină cu rezultat clar asupra situaţiei până pe data de 27.11.2020. Astfel de comportamente nu ne fac cinste şi nu pot fi tolerate, cu atât mai mult cu cât, traversăm o perioadă grea, o perioadă în care colegii medici muncesc până la epuizare pentru a salva vieţi“, se arată într-un comunicat al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu.În aceeaşi reclamaţie se mai arată că secţia a fost transformată într-un bordel: „A transformat secţia ATI şi Covid într-un adevărat bordel, în sensul că, în loc să stea lângă săracii pacienţi, aceştia se închid ore şi nopţi întregi în cabinet, unde întreţin raporturi sexuale şi chefuiesc“, potrivit adevărul.ro. sursa: https://3minute.net/scandal-sexual-de-la-ati/?fbclid=IwAR1Ozc0kXbdmTZ72nXeMS-vSZBY5Li6hK6WOrXnzh6fvm2GpaIHBQsTMhPU

RECLAMĂ

RECLAMĂ
Articolul precedentRotaru i-a debusolat pe jucători: „Încercăm să facem ce ne cere”
Articolul următorItalian bătut cu o mătură pentru bani și amenințat cu moartea de o româncă de 25 de ani. ”Plătește sau moare”