Acasă Stiri MEHEDINTI: Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin riscă să rămână...

MEHEDINTI: Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin riscă să rămână fără energie electrică

747
0

Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din municipiul Drobeta Turnu Severin riscă să rămână fără energie electrică începând cu luna iulie din cauza neplăţii către CEZ Distribuţie a facturilor restante în valoare de aproximativ 200.000 lei.

RECLAMĂ

Managerul unităţii spitaliceşti, Doina Borugă, a declarat, miercuri, că această situaţie îngrijorătoare se datorează lipsei de lichidităţi, situaţie generată de arieratele înregistrate a căror valoare se ridică la aproape patru milioane de lei, scrie Agerpres.

Conturile ne-au fost blocate de Direcţia Generală de Finanţe Publice Mehedinţi. Ne-ar trebui 276.000 lei pentru a suspenda poprirea făcută şi a putea să efectuăm plăţi curente„, a precizat Doina Borugă.

Potrivit sursei citate, singurele soluţii de ieşire din impas pentru SJU din Drobeta Turnu Severin este încasarea celor 300.000 lei ce îi datorează Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate Mehedinţi pentru serviciile prestate în luna mai şi alimentarea conturilor cu bani de la bugetele Ministerului Sănătăţii şi a Consiliului Judeţean Mehedinţi. sursa: rtv.net

RECLAMĂ
Articolul precedentIncredibil! Afla cine ii spune Andrei “tatoasa”! Vezi ce parere are Maruta despre acest lucru!
Articolul următorDOLJ: CRUZIME FĂRĂ LIMITE. O fetiţă de 12 ani, violată, bătută şi ucisă cu brutalitate de propriul văr