Acasă Uncategorized Petrecere mare pentru fiul interpretei de muzică populară Raluca Sandu

Petrecere mare pentru fiul interpretei de muzică populară Raluca Sandu

950
0

Sărbătoare mare în familia interpretei de muzică populară Raluca Sandu! Weekendul trecut, aceasta a sărbătorit împlinirea a trei ani de la nașterea fiului său, Constantin Dorel. La  petrecerea băiețelului au participat peste 40 de persoane, printre care s-au numărat și câteva nume importante ale muzicii populare gorjene.

RECLAMĂ

Micuțul Dore, așa cum îl alintă părinții săi, a avut parte de o petrecere cum puțini copii au. Pentru că e copil unic la părinți, iar tot universul îndrăgitei interprete și al soțului său se învârte în jurul băiețelului, aceștia i-au pregătit micuțului foarte multe surprize care să transforme petrecerea într-una de neuitat.
Așa cum era de așteptat, dintre cadourile pe care Dore le-a primit nu au lipsit nici instrumentele muzicale. Pentru că se pare că cel mic moștenește dragostea mamei pentru muzică, Raluca și soțul său au fost primii care i-au oferit acestuia un instrument muzical. ,,Dore a primit foarte multe cadouri, de la hăinuțe și jucării, la instrumente muzicale. E înnebunit după muzică. Am o orgă acasă și toată ziua cântă la ea. Ne-am dat seama că îi place muzica și l-am înscris la cursuri de pian. A făcut deja câteva ore și e încântat. De ziua lui a primit un saxofon și o vioară, chiar și tortul pe care i l-am comandat a fost unul special, cu o figurină în formă de saxofon. Mi-ar plăcea să se îndrepte spre acest domeniu”, a spus Raluca Sandu.

Dublă petrecere

Pentru că este răsfățatul familiei, micuțul Dore a avut parte de două petreceri de ziua lui. Băiețelul a avut parte de o petrecere vineri, alături de colegi de la grădiniță, și de o petrecere mai mare sâmbătă, petrecere la care au luat parte nu doar prichindei, ci și prietenii apropiați ai familiei, printre aceștia numărându-se și câteva nume importante ale muzicii populare din județul Gorj. ,,I-am organizat o petrecere vineri, la grădiniță, alături de colegii lui, iar sâmbătă seara am organizat o petrecere mai mare la care am invitat și câțiva dintre colegii mei de scenă. Am avut 40 de invitați, printre care s-au numărat și Nicoleta Lăcătușu, Elisabeta Vasile, dar și Maku și Florin Bosneanu”, a spus Raluca Sandu. Sursa: http://www.gorj-domino.com/

RECLAMĂ
Articolul precedentRapsodul Ion Creţeanu, ameninţat cu moartea
Articolul următorStângaciu, citat vineri la DNA în dosarul dezafilierii Universităţii Craiova