Acasă Stiri O adolescentă de 14 ani din Dâmbovița a făcut sex cu un...

O adolescentă de 14 ani din Dâmbovița a făcut sex cu un bărbat de 44 de ani, apoi s-a prezentat la urgențe cu sângerări abundente! Ce s-a întâmplat cu bărbatul

527
0

O fată în vârstă de 14 ani a ajuns la spital, după ce a întreținut o partidă de amor cu un bărbat în vârstă de 44 de ani. Adolescenta din Pucioasa, Dâmbovița, a ajuns pe mâinile medicilor, după ce a constatat că nu se simte tocmai bine, având sângerări abundente.

RECLAMĂ

Cei doi, fata de 14 ani și bărbatul de 44 de ani, ar fi întreținut raporturi intime liber consimţite, nefiind vorba despre un viol.

Ce s-a întâmplat acum cu bărbatul din Dâmbovița

Bărbatul este acum cercetat pentru act sexual cu un minor. I s-a deschis un dosar penal. Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa a anunţat, sâmbătă, că bărbatul a fost reţinut pentru comiterea infracţiunii de act sexual cu un minor.
„A fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie intrudus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Damboviţa. Mâine, 27 octombrie, bănuitul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pucioasa pentru dispunerea unei măsuri preventive”, precizează IPJ Dâmboviţa.

„Ieri, poliţiştii (…) au fost sesizaţi de către Spitalul Pucioasa – Camera de Gardă cu privire la faptul că la unitatea medicală s-a prezentat o minoră în vârstă de 14 ani, care prezintă sângerări vaginale abundente.În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că minora ar fi întreţinut relaţii sexuale (liber consimţite) cu un bărbat de 44 de ani, din Pucioasa”, a informat IPJ Dâmboviţa, conform Antena 3.

Sursa: wowbiz

RECLAMĂ
Articolul precedentI-a strecurat o Viagra în băutură celui mai bun prieten. Ce i s-a întâmplat bărbatului e șocant
Articolul următorAlocatiile copiilor vor fi taiate! In ce conditii se va face acest lucru