Acasă Stiri Mireasa a trăit un coșmar în ziua nunții! Ce gest cumplit a...

Mireasa a trăit un coșmar în ziua nunții! Ce gest cumplit a făcut cumnata

1044
0

O femeie a trăit șocul vieții sale atunci când cumnata sa a reușit să-i strice nunta, în cel mai șocant mod posibil! Ce a făcut aceasta pentru distruge fericirea rudei sale?

RECLAMĂ

Aceasta este incredibila poveste prin care a trecut o femeie, viitoare mireasă. Aceasta a fost atât de tulburată și șocată de cele trăite, încât a ales să își spună oful pe internet.

Tânăra a povestit că s-a logodit în noiembrie 2018 și s-a gândit că în luna iunie ar dori să își organizeze nunta. La scurt timp după ce a anunțat că face nunta, cumnata a sărit cu vestea că este…gravidă!

Mireasa a anunțat că va organiza o petrecere înainte de nuntă, dar bucuria i-a dispărut rapid atunci când a aflat că și cumnata are o veste pe măsură: că a plănuit o petrecere de botez fix în aceeași zi cu petrecerea miresei!

Deși inițial a zis că poate nu a fost un gest de răutate, lovitura supremă a venit în scurt timp!

Practic, după ce mireasa a anunțat data nunții, cumnata acesteia a anunțat că și-a plănuit cezariana…fix în aceeași zi! E lesne de înțeles că părinții și numeroase rude au ales să meargă la naștere și nu la petrecerea de nuntă!

Sursa: antena1

RECLAMĂ
Articolul precedentDoi fraţi români au fost împușcaţi în cap în Belgia, pe malul unei bălţi. Victimele au fost executate
Articolul următorUn bărbat și o femeie din Botoșani, prinși făcând amor în public! Uite ce loc au putut să aleagă