Acasă Stiri Oana Radu, în lacrimi după ce iubitul ei a fost incendiat: „Îi...

Oana Radu, în lacrimi după ce iubitul ei a fost incendiat: „Îi vor amputa un picior”

840
0

Oana Radu trece prin clipe de groază încă de acum două săptămâni, când un individ l-a stropit cu benzină pe iubitul ei și apoi i-a dat foc. Atunci, frumoasa artistă îi ruga pe prietenii ei virtuali să se roage pentru Alin. „Iubitul meu a suferit un accident. Un om complet nebun a aruncat o sticlă cu benzină și foc pe el, și are arsuri foarte grave! Rugați-vă pentru el, vă rog din suflet!”, a scris Oana Radu, pe rețelele de socializare.

RECLAMĂ

Din păcate, starea lui Alin este în continuare foaret gravă, iar Oana Radu a mai primit o veste cruntă. Bărbatul pe care îl iubelte va rămână fără unul dintre membrele inferioare.

„Este tragic. Trăiesc cea mai grea prioadă din viaţa mea. Nu cred că va exista vreodată ceva mai greu de atât. Trăiesc o tragedie, un coşmar. Se pare că îi vor amputa un mebru inferior. Nu mă interesază, vreau doar să trăiască, să fie bine. El este la spitalul Floreasca, este îngrijit foarte bine. Când spuneţi o rugăciune, vă rog să spuneţi şi pentru el. Îmi doresc doar să-şi revină şi să vină acasă pentru că mereu m-a susţinut”, a spus Oana Radu.

Sursa: wowbiz

RECLAMĂ
Articolul precedentMi-am salvat fetiţa din mâinile celui care o abuza și o umilea’
Articolul următorUn cal s-a apropiat de sicriul stăpânului său pentru a-şi lua rămas-bun