Acasă Stiri Mi-am salvat fetiţa din mâinile celui care o abuza și o umilea’

Mi-am salvat fetiţa din mâinile celui care o abuza și o umilea’

15078
0

Bărbatul care l-a împușcat în cap pe iubitul fostei sale soții a mărturisit în fața anchetatorilor că a recurs la acest gest pentru că bărbatul îi abuza fiica în vârstă de 11 ani și, în ciuda plângerilor depuse, situația a rămas neschimbată.

RECLAMĂ

Criminalul susține că povestea tragică a început în momentul în care fosta sa soție a câștigat custodia fiicei lor și s-a mutat în comuna 1 Decembrie din Ilfov, cu un alt bărbat.

Fiica criminalului i-ar fi povestit în numeroase rânduri cu iubitul mamei sale o abuzează, o pipăie și o stropește cu alcool, dovadă stând mai multe clipuri video pe care acesta le-ar fi primit și în care apare inclusiv mama fetiței, care este impasibilă.

În fața anchetatorilor, criminalul din Măgurele a explicat că a încercat de mai multe ori să își ia fetița, însă de fiecare dată a fost bătut de iubitul fostei soții și prietenii acestuia.

Mai mult, într-una din bătăile încasate, agresorii ar fi urinat pe el.

L-a împușcat în cap pe iubitul fostei soţii care i-ar fi abuzat fiica

Bărbatul a explicat și că a depus numeroase plângeri împotriva iubitului fostei soții, dar și împotriva fostei soții, totul pentru a reuși să își salveze fiica.

Pentru că situația a rămas neschimbată, iar fiica lui i-ar fi povestit că este terorizată, bărbatul a decis să își facă singur dreptate.

Pe 5 august 2019, bărbatul a reușit să facă rost de un pistol și a mers la locuința unde trăia fosta soție, iubitul ei și fiica lui, în comuna 1 Decembrie.

Încă o dată, bărbatul a încasat o bătaie de la iubitul fostei soții.

După câteva ore, în noaptea de 5 spre 6 august, bărbatul a luat pistolul și s-a dus din nou la casa fostei soții.

‘Avea de gând să îi omoare pe toţi pentru a-și salva fiica’

În momentul în care iubitul femeii a ieșit la poartă, acesta a scos pistolul și l-a împușcat de două ori, în cap și în gât.

La audieri, criminalul a explicat că avea de gând să îi omoare pe toți din casă pentru a-și salva fiica, însă a renunțat după ce a tras în direcția fostei soții și a ratat.

Și-a luat apoi copilul și a plecat acasă, acolo de unde a și fost reținut, a doua zi, de luptătorii de la Trupele Speciale.

Sursa: observator

RECLAMĂ
Articolul precedentS-a dus de urgență la spital crezând că are pietre la rinichi și a născut… tripleți! „Sunt șocată” – Foto
Articolul următorOana Radu, în lacrimi după ce iubitul ei a fost incendiat: „Îi vor amputa un picior”