Acasă Stiri Bărbat ucis de fulger, în Vaslui. Omul a murit pe loc, după...

Bărbat ucis de fulger, în Vaslui. Omul a murit pe loc, după ce a fost trăsnit în cap

330
0

Un bărbat a murit pe loc, în comuna Zorleni, judeţul Vaslui, dupa ce a fost lovit de fulger în timp ce lucra la acoperişul casei fiicei sale.

RECLAMĂ

Bărbatul a fost lovit de fulger în frunte. Apropiații au sunat imediat la 112, iar o ambulanță cu medic, dar și autospeciala SMURD au venit în scurt timp la fața locului. 

Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru bărbatul de 45 de ani.

Împreună cu el mai erau alţi doi bărbaţi. Unul dintre aceştia a suferit arsuri pe 30 la sută din suprafaţa corpului, iar celălalt a scăpat doar cu o sperietură zdravănă.

În această dimineaţă, populaţia judetului Vaslui a primit mesaje de la ISU, prin care avertiza asupra pericolului de vijelie, grindină de dimensiuni mici şi izolat medii şi ploi torenţiale, cu frecvente descărcări electrice.

Oamenii au fost sfătuiţi să se adăpostească, să nu staţioneze sub arbori sau reţele electrice pentru a nu fi în pericol de a fi loviti de fulger. 

Sursa: observator

RECLAMĂ
Articolul precedentNumăr de urgenţă 114. Care este diferenţa dintre 112 și 114
Articolul următorApel la ajutor pentru familia preotului Marius Bărăscu. Tânărul părinte a murit chiar de ziua lui, în urma unui cumplit accident în Bacău