Acasă Stiri Ioan Gyuri Pascu era ultimul supraviețuitor din familie. Toate rudele sale au...

Ioan Gyuri Pascu era ultimul supraviețuitor din familie. Toate rudele sale au murit de tinere

1594
0

Durere mare pentru apropiații, dar și admiratorii lui Ioan Gyuri Pascu. Artistul a murit în această dimineață în urma unui stor cardio-respirator. Ioan Gyuri Pascu a murit la vârsta de doar 55 de ani.

RECLAMĂ

Actorul era ultimul supraviețuitor din familia sa. Toți ceilalți membri s-au stins în jurul vârstei de 60 de ani.

 Tatăl său, fost inginer în construcții a murit de tânăr, la 57 ani, la fel și soția sa, mama lui Ioan. Sora artistului a murit în urmă cu doi ani, la Cluj, la 58 de ani. Singurul din familie care a trăit mai mult a fost fratele muzicianului, care s-a stins în Germania, la 67 de ani! În urmă cu doar două săptămâni, la Agnita, orașul unde s-a născut și a copilărit Gyuri, a trecut în neființă și Florica, ultima mătușă a lui Ioan Gyuri Pascu, potrivit libertatea.

În martie 2010, după un mariaj ce a durat 17 ani, Ioan Gyuri Pascu şi Dana au semnat desfacerea căsătoriei la Judecătoria sectorului 3. Gyuri Pascu şi scriitoarea Daniela Marin s-au căsătorit în 1993. Şi-au deschis împreună prima casă de discuri independenţă din ţară, “Import Service Tempo”, iar din banii câştigaţi şi-au ridicat o vilă cochetă estimată la 350.000 de euro. După divorţ, artistul a decis să se mute cu chirie, lăsând vila pe mâinile fiicei şi ale fostei sale soţii.

„Am greşit mult, aş schimba chiar chestia asta cu posesivitatea. O controlam fără să-mi dau seama cu telefoane şi aş fi vrut o comunicare mai deschisă când erau momentele de criză„, declara actorul.

sursa: huff.ro

RECLAMĂ
Articolul precedent26 septembrie – Sfântul Domnitor Neagoe Basarab: Prinț al culturii și al păcii
Articolul următorParc de distracții pentru copii în București, străjuit de statuia diavolului, în triplu exemplar. Iulian Capsali: Simțiți-vă bine, diavolul e cu copiii, în parc!