RECLAMĂ
Acasă Stiri Vești bune! Copiii de până la 3 ani vor putea fi excluși...

Vești bune! Copiii de până la 3 ani vor putea fi excluși de la plata întreținerii

426
0
Copiii de până la trei ani vor putea fi excluși din numărul persoanelor care plătesc cheltuielile cu apa, căldura sau gazul în cadrul asociațiilor de proprietari, potrivit unui proiect de lege adoptat marți de Senat.
Proiectul – inițiat de senatorul PNL Dragoș Luchian și adoptat cu 74 de voturi „pentru” – prevede că asociațiile de proprietari pot hotărî exceptarea de la plata cheltuielilor de întreținere a copiilor cu vârsta de până în trei ani.
Inițiativa presupune extinderea termenului de plată a cotelor de contribuție la cheltuielile asociației de proprietari, afișate pe lista lunară de plată, de la minim 20 de zile calendaristice la maximum 30, potrivit Mediafax.
Includerea minorilor care au sub trei ani în numărul persoanelor care plătesc cheltuielile de întreținere ale locuinței și cheltuielile asociației de proprietari nu se justifică, consideră inițiatorul. Consumul realizat de aceștia se poate reflecta în contoarele de apă sau în consumul locuinței per ansamblu, argumentează senatorul PNL.Camera Deputaților este for decizional.
sursa: activenews.

RECLAMĂ
RECLAMĂ
Articolul precedentÎncă o zi liberă pentru români! Ce a decis Senatul
Articolul următorCristian Boureanu, dezvăluire în lacrimi: Îmi reproșez că…”