Acasă Uncategorized Capatos, ce tupeu ai în trafic!

Capatos, ce tupeu ai în trafic!

1036
0
Prezentatorul emisiunii “Un show păcătos” de la Antena 1 s-a enervat din cauza unui pieton şi aproape era să intre în el, pentru că nu s-a lăsat până nu a depăşit chiar pe contrasens ditamai coloana de maşini

Dan Capatos dă dovadă de o inconştienţă mai rar întâlnită la volan. El a reuşit, pe numai câţiva kilometri pe care i-a parcurs zilele trecute în Bucureşti, să pună viaţa sa şi a celor din jur în mare pericol.

RECLAMĂ

Iniţial, el a fost surprins în zona Băneasa din Capitală, unde a reuşit să meargă pe linia de tramvai fără procese de conştiinţă, deşi orice şofer ştie că pentru astfel de depăşiri poate rămâne fără permis de conducere.

Mai apoi, pentru că banda întâi de pe linia de tramvai era ocupată de alţi îndrăzneţi participanţi la trafic, Capatos a trecut pe contrasensul liniei de tramvai, depăşind o coloană întreagă de maşini şi trecând chiar şi peste un refugiu.

A sfidat multe reguli de circulaţie şi chiar a ajuns pe contrasens

Gradul maxim de inconştienţă de care a dat dovadă a avut loc atunci când, incomodat de un pieton care, într-adevăr trecea ilegal, şi de un Matiz, Capatos a trecut dincolo de ambele linii de tramvai şi era cât pe ce să lovească alte autoturisme.

Când a ajuns la destinaţie,Dan Capatos nu mai părea atât de grăbit

Apoi, vedeta de la Antena 1 a mai depăşit câteva coloane şi a mai forţat câteva stopuri portocalii. Ceea ce este surprinzător este că, deşi părea extrem de grăbit, în momentul în care a ajuns la destinaţie, respectiv pe platourile Intact de la fostul cinema Excelsior, Capatos s-a dat jos şi a mers agale spre intrarea în sediu.

SURSA: CLICK.RO

RECLAMĂ
Articolul precedentCraiovenii, în număr mare la ceremonia de 1 Decembrie
Articolul următorUn simbol al Rapidului face o dezvăluire surprinzătoare: „De mic am ţinut cu Universitatea Craiova”