Home Monden VLĂDUȚA LUPĂU ȘI GEORGIANA LOBONȚ, SCANDAL COLOSAL! ACUZAȚII GRAVE ȘI AMENINȚĂRI CU...

VLĂDUȚA LUPĂU ȘI GEORGIANA LOBONȚ, SCANDAL COLOSAL! ACUZAȚII GRAVE ȘI AMENINȚĂRI CU AVOCAȚII: NU VREAU SĂ NE IA DE PROȘTI!

391
0
loading...

S-a incins razboiul intre cantaretele Georgiana Lobont si Vladuta Lupau, acuzandu-se de ”plagiatul” colajelor de manele. Georgiana o acuza pe Vladuta ca i-a furat ideile pe care le-a pus in practica si le-a lansat fix inaintea ei. De cealalta parte, Vladuta flutura dovezi ca nu s-a inspirat si ameninta ca va asmuti avocatii: VEZI VIDEO IN ARTICOL

loading...
loading...

Concurenta naste scandaluri in randul cantaretelor care au deraiat din liniile clasice ale muzicii populare si au apucat-o pe ritmuri de buriceala. Despre Georgiana Lobont si Vladuta Lupau se stie ca nu le leaga vreo prietenie, insa, acum au aratat ca intre ele exista dusmanie. Conform versurilor care le caracterizeaza din ce in ce mai mult ”dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea”, Vladuta si Georgiana se bat la propriu in colaje de manele celebre… reinterpretate. Chiar daca vin cu melodii ”imprumutate” din repertoriul garzii vechi ale manelistilor, cele doua au ajuns sa se acuze de plagiatul ideilor.

”Videoclipul pe care l-am filmat martea trecuta si pe care il vom lansa saptamana viitoare, asa cum am promis, in ciuda aparitiilor unor alte… treburi, care nu se fac, din punctul meu de vedere. In momentul in care ai o idee si o expui pe o retea de socializare, eu asa fac, cu toata sinceritatea, cu tot entuziasmul de a va arata ce aduc nou. Iar tu (n.r. Vladuta Lupau) cand te apuci si filmezi rapid dupa ce postez eu ce fac, in urmatoarea noapte nu mai dormi deloc si postezi un anumit proiect si te lauzi ca sunt ideile tale, atunci e normal ca e copy-paste.”, a declarat Georgiana Lobonț.

Vladuta Lupau si echipa ei de instrumentisti, Rapsozii Maramuresului, au sarit ca arsi cu dovezi ca n-au copiat peste noapte ideile Georgianei Lobont. Ba mai mult, cantareata sustine ca astfel de scandaluri le rezolva doar prin avocati.

”Am lansat colajul, pe care l-am pregatit de vreo trei luni, e discutat din iarna. Trebuia sa-l lansam in 8 iulie, dar n-am apucat sa filmam, n-au putut veni elicopterele, l-am amanat. Intre timp, bai mare! Prieteni de-ai nostri au lansat aceleasi piese pe care le-am pregatit din aprilie. Chiar nu-mi place sa ma ia lumea de… Eu mereu tac si nu-mi place sa intru in cacealmale. Ca sa nu mai existe dubii, pentru cei care mi-ati scris ca piesele sunt furate, am obtinut licentele de cand am mers la studio.

Nu-mi place ca cineva sa ne ia de prosti! Unii vor sa para ceea ce nu sunt, ceea ce ma deranjeaza… nu vreau sa dau nume, cine stie, cunoaste! Am postat dovezi cand am descarcat colajul final, pe 16 iunie! Ca sa fie gata pe 16 iunie, asta inseamna ca am fost la studio cu cateva zile inainte. Lumea crede ca noi, ieri, am inregistrat, am filmat ca sa le facem lor in ciuda. Eu n-am concurenta, nici nu-mi doresc sa am.

Altii care au, probabil, piesele noastre au filmat fara sa aiba instrumentele trase si le-au postat sa ni se atraga noua atentia. Noi nu atacam pe nimeni dar nu ne place nici sa fim atacati. Am ales sa opresc orice subiect prin avocatii mei si asa o sa fac in continuare. Noi nu lansam colaje sa facem in ciuda concurentei. Coincidenta a facut sa fie aceleasi piese la altcineva (n.r. Georgiana Lobonț), pe care noi le aveam din iunie.” , a declarat Vladuța Lupău.

sursa:https://starpopular.ro/vladuta-lupau-si-georgiana-lobont-scandal-colosal-acuzatii-grave-si-amenintari-cu-avocatii-nu-vreau-sa-ne-ia-de-prosti/

loading...
loading...