Victor Pițurcă a rezolvat 3 transferuri la Craiova și i-a decis soarta...

Victor Pițurcă a rezolvat 3 transferuri la Craiova și i-a decis soarta lui Carlos Fortes. Ce spune despre plecări

97
0
SHARE
loading...

Victor Pițurcă (63 de ani) a fost prezentat oficial azi la Universitatea CraiovaÎN DIRECT la Digi Sport 1, noul manager general al oltenilor a susținut o conferință de presă în care a vorbit despre obiectivele echipei.

Victor Pițurcă: “Nu mai pleacă nimeni de la Craiova”

loading...

Tehnicianul s-a referit și la lotul pe care îl are la dispoziție și a afirmat că nu va mai pleca niciun jucător. 3 achiziții a făcut până acum Pițurcă: Ivan, Mățel și Cosic.

“În momentul ăsta nu mai pleacă nimeni și nu mi-am dorit să plece nimeni. Eu până nu mă conving și nu evaluez jucătorii, nu pot da drumul nimănui. Cu Fortes am avut o discuție la telefon si i-am zis că va rămâne.

În aceste zile mi-au fost propuși vreo 200 de jucători. Nu știu câți am apucat să văd, dar câte 7-8 pe zi am vizionat, iar Papură la fel, plus alte persoane. Ne-am rezolvat în a lua acești jucători în momentul de față, mi-aș mai fi dorit unul-doi. Mai vedem dacă din cine a rămas liber de contract vom mai putea aduce pe cineva.

Am avut o discuție cu Cristi Manea, însă știți că el este jucătorul unei echipe din Cipru, el nu putea fi dat până în vară decât împrumut, iar mie nu îmi convin jucătorii împrumutați, vreau să fie ai Craiovei. 

Cristi Manea mi-e ca un copil, am vorbit de multe ori cu el, dar avem partea dreaptă asigurată. Nu am avut discuții pentru niciun jucător de la Viitorul. Poate în viitorul apropiat, deocamdată nu.”, a declarat Victor Pițurcă.

3 achiziții pentru Victor Pițurcă la Craiova

Victor Pițurcă este noul manager general al Universității Craiova. Gruparea olteană a reușit să-i aducă pe Uros CosicAndrei Ivan și Alexandru Mățel. Există și o plecare: antrenorul secund Constantin Schumacher și-a reziliat contractul cu clubul din Bănie.

Contractul lui Piţurcă la Craiova este de numai 200.000 de euro pe sezon, iar bonusurile sunt consistente. 500.000 de euro pentru o calificare în grupele Europa League, sau 1.000.000 de euro pentru intrarea în grupele Ligii Campionilor. Adică aceiaşi bani pe care îi ia şi Dan Petrescu la CFR Cluj pentru calificarea în grupele competiţiilor continentale.

Victor Pițurcă are o clauză de 1,5 milioane de euro

Totuşi, Universitatea Craiova va trebui să-i plătească lui Vitor Piţurcă 1,5 milioane de euro dacă decide să-l demită pe antrenor înainte de finalul sezonului, conform spynews. Dacă echipa nu merge în cupele europene, înţelegerea este automat reziliată.

Sursa: digisport

loading...