Piţurcă porneşte “revoluţia” la Craiova! Vrea titlul, grupele Ligii şi a anunţat...

Piţurcă porneşte “revoluţia” la Craiova! Vrea titlul, grupele Ligii şi a anunţat noi transferuri în Bănie: “Nu mă mai interesează banii!” Ce oferte a refuzat pentru lucra cu oltenii

80
0
SHARE
loading...

Victor Piţurcă (63 de ani) a fost prezentat oficial, marţi, la Craiova. Fostul selecţioner se va ocupa de tot ce înseamnă partea fotbalistică în Bănie. La conferinţa de presă, cel poreclit “Satana” a făcut o scurtă analiză la ceea înseamnă acum fotbalul românesc şi unde se situează trupa de pe “Ion Oblemenco” în acest moment. Piţurcă a dezvăluit că a refuzat oferte de la cluburi din străinătate şi din Liga 1 pentru a veni la Craiova.

loading...

“Oferte am avut şi din afară, dar cluburi de valoare medie. Şi din România am avut. Am acceptat Craiova, ştiţi de ce. Aici am crescut, am făcut primii paşi în fotbal. V-am spus ambiţia mea, ceea ce vreau eu să realizez la Craiova (n.r. – să câştige titlul). Acum mă interesează performanţa, mai puţin partea financiară.

În general, am văzut aproape toate meciurile din prima ligă. Le-am vizionat şi ce pe cele din a doua ligă. Sunt la curent cu absolut totul. Campionatul nostru e unul de valoare sub medie, sunt mulţi jucători aduşi de la echipe slabe. Văd că, uşor-uşor, a urcat acum. Parcă au venit jucători de valoare mai bună. Să marcheză goluri, lumea nu mai vine la stadion pentru că spectacolul nu mai este acela care era odată.

CFR rămâne cea mai bună echipă, la momentul ăsta, din fotbalul românesc. Spre că Craiova să vină din spate şi să devină ea cea mai bună din România”
, a spus Victor Piţurcă, marţi, într-o conferinţă de presă.

În ceea ce priveşte lotul, Piţurcă a anunţat că nu mai pleacă nimeni din Bănie şi că ar putea să mai transfere unul sau doi jucători liberi de contract. Piţurcă vrea să-l resusciteze pe Carlos Fortes. “Nu mai pleacă nimeni, nu mi-am dorit să plece nimeni. Eu până nu evaluez jucătorii nu iau decizii. Am avut o discuţie cu Fortes, m-a sunat el, i-am spus că va rămâne. Fanii sunt supăraţi, dar trebuie să-l ajute. Fac un apel la ei”, mai spus Piţurcă.

Sursa: prosport

loading...