Home Stiri Un autoturism a căzut într-un canal de irigații, în Brăila! Ce s-a...

Un autoturism a căzut într-un canal de irigații, în Brăila! Ce s-a întâmplat cu șoferul!

40
0
loading...

Momente de panică au avut loc miercuri dimineață în Brăila, după ce un autoturism a plonjat într-un canal de irigații. Ce s-a întâmplat cu șoferul?

loading...
loading...
  • Un autoturism a căzut într-un canal de irigații, în Brăila!
  • Ce s-a întâmplat cu șoferul?

Dis de dimineață, alertați, mai mulți oameni au sunat la numărul unic de urgență 112 pentru a semnala faptul că un autoturism a căzut într-un canal de irigații. Totul s-a petrecut în comuna Stîncuța, județul Brăila.

O mașină a căzut într-un canal de irigații

Astfel, la fața locului s-au deplasat imediat mai mulți pompieri cu două autospeciale, polițiști și o amulanță SMURD. Cei dintâi au reușit să scoată mașina din apă, după minute bune.

Unde se află șoferul?

Ceea ce i-a șocat pe oamenii legii a fost faptul că după ce au scos mașina din apă, nu au găsit nici urmă de șofer. Singurele lucruri pe care au reușit să le găsească polițiștii au fost niște acte care arată că proprietarul autoturismului este o persoană din județul Buzău.

Așadar, polițiștii brăileni continuă să efectueze cercetări pentru a-l căuta pe șoferul dispărut. Autorităție care cercetează acest caz iau în calcul și varianta sumbră potrivit căreia omul s-ar fi înecat.

În ajutorul polițiștilor va ajnge și o echipă de scafandri. Aceștia vor ajunge în zona canalului de irigații pentru a începe căutările, cu speranța că-l vor găsi pe conducătorul auto dispărut.

Accident cumplit în Brăila

O altă tragedie s-a produs în Brăila. În urmă cu două luni, mai exact pe data de 10 august, un adolescent de doar 17 ani a fost implicat într-un accident cumplit. Alexandru se urcase într-o mașină alături de alți 9 prieteni minori, dar nimeni nu se aștepta ca lucrurile să ia o asemenea întorsătură.

Alexandru a fost transportat la spital, loc în care s-a chinuit timp de 2 luni să trăiască. Din păcate, în ciuda speranței părinților, singurul lor copil s-a stins din viață în urma rănilor suferite.

Sursa: spynews.ro

loading...
loading...