Telespectatorii au crezut că nu aud bine! Această jurnalistă a primit un...

Telespectatorii au crezut că nu aud bine! Această jurnalistă a primit un diagnostic înfiorator, chiar în timpul unui LIVE

116
0
SHARE
loading...

Veste șocantă primită de o jurnalistă chiar în timpul unei emisiuni live! Ali Meyer a fost de acord să transmită în direct prima sa mamografie pentru luna de conștientizare a cancerului la sân și a avut parte de supriza neplăcută a vieții: a fost diagnosticată cu cancer la sân după în direct!

loading...
loading...

Ali Meyer, în vârstă de 40 de ani, părea relaxată și fericită atunci când se pregătea pentru un screening de rutină, în octombrie, anul trecut, la centrul Stephenson pentru Cancer din Oklahoma .

Jurnalista a primit un diagnostic înfiorator, în direct!

Am sperat să fie o mamografie mică de rutină, însă nu a fost așa. Eram sigură că nu găsim nimi astăzi, însă e alta situația. Am cancer la sân și încă nu am toate răspunsurile. O să fac un RMN săptămâna viitoare pentru a confirma exact cu ce avem de-a face și să punem la punct un plan. A fost greu și șocant. Te cam zdruncină această veste. Nu mă așteptam să primesc acest diagnostic, dar asta am”, a spus jurnalista.

Sursa: ciao

loading...
loading...