Ianis Hagi, gest superb pentru un fan diagnosticat cu o boală gravă...

Ianis Hagi, gest superb pentru un fan diagnosticat cu o boală gravă » Cum poți licita pentru tricoul fotbalistului

87
0
SHARE
loading...

Tricoul purtat de Ianis Hagi la Genk va fi scos la o licitaţie organizată în scop caritabil de clubul ASU Politehnica.  

loading...
loading...

Suma strânsă va fi donată micuţului fan alb-violet Zlatan Nicolin, care are nevoie de un tratament medical costisitor. Fotbalisul lui Genk a răspuns pozitiv la propunerea unui fan al Borussiei Monchengladbach, grupare înfrăţită la nivel de suporteri cu bănăţenii.  

Hagi şi-a oferit tricoul de joc pentru a fi licitat, suma urmând să-l ajute pe micuţul Zlatan, care s-a născut cu complicaţii, diagnosticat încă din pântec cu ureterohidronefroză congenitală bilaterală, grad 3/4. 

Medicii fac totul pentru a-i salva rinichiului micuţului, care are nevoie de tratament medical costisitor. 

Suporterii Politehniciii s-au mobilizat pentru a-l ajuta pe acesta in campania lor dedicată comunităţii. Pentru tricoul lui Ianis Hagi licitația începe de la 200 RON și se va desfășura în perioada 4 noiembrie – 10 noiembrie 2019 (ora 17:00). 

Cei care doresc să liciteze o pot face prin: comentarii la postare pe rețelele de socializare (facebook, instagram, twitter); mesaj privat pe rețelele de socializare (facebook, instagram, twitter); email la contact@sspolitehnica.ro; postare pe forumul Druckeria: www.forum.druckeria.ro; donații extra pot fi efectuate și prin transfer bancar; beneficiar ACS ASU Politehnica Timisoara, cont IBAN: RO85BRDE360SV89755053600, deschis la BRD Group Societe Generale – vă rugăm să menţionaţi „pentru Zlatan”. 

La primele acţiuni „Politehnica – echipa comunităţii” au fost licitate tricourile fundaşilor echipei alb-violete din B, Cristian Scutaru şi Ioan Mera. Pentru primul a fost obţinută suma de 300 lire, donată, impreună cu tricoul, lui Andrei Gerber, fan care se deplasează in fotoliu rulant. Iar al doilea tricou a fost acontat cu 1.600 lei, sumă donată Fundaţiei Pentru Voi.

Sursa: gsp

loading...
loading...