Home STIRI SPORTIVE Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Diego Maradona, depus la Palatul Prezidenţial...

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Diego Maradona, depus la Palatul Prezidenţial din Buenos Aires! Oamenii s-au adunat pentru a-i aduce un ultim omagiu!

113
0
loading...

Vestea morții celui mai bun fotbalist al tuturor timpurilor, Diego Maradona, a picat ca un trăsnet pentru toată omenirea! La doar 60 de ani marele jucător a încetat din viață în urma unui stop cardiorespirator! Trupul său neînsuflețit a juns la Palatul Prezidențial din Buenos Aires, acolo unde sute de oameni s-au adunat pentru a-i aduce un ultim omagiu!

loading...
loading...
  • Diego Maradona a murit!
  • Sicriul cu trupul neînsuflețit, depus la Palatul Prezidenţial din Buenos Aires!
  • A decedat la vârsta de 60 de ani!

Anul 2020 este un an greu și al tuturor încercărilor se pare. După ce zeci de actori, cântăreți, oameni de televiziune și sportivi au încetat din viață, iată că ieri marele Diego Maradona, considerat unul dintre cei mai buni fotbaliști ai tuturor timpurilor, a murit la vâsta de 60 de ani!

Gravele probleme de sănătate de care suferea jucătorul au fost cele care i-au cauzat moartea, acestea decedând în urma unui stop cardiorespirator. Din păcate pentru el nu s-a mai putut face nimic, iar medicii au fost nevoiți să declare decesul!

Vestea că a încetat din viață a picat ca un trăsnet pentru toată lumea, iar acum milioane de oameni îi plâng dispariția mult prea rapidă!

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Diego Maradona, depus la Palatul Prezidenţial din Buenos Aires!

La scurt timp după ce a fost anunțat decesul, sicriul cu trupul neînsuflețit al acestuia a ajuns la Palatul Prezidențial din Buenos Aires, Argentina, acolo unde va fi depus până când fotbalistul va fi înmormântat!

Sicriul a fost transportat până acolo cu o ambulanță care a venit însoțită de un important dispozitiv de securitate.

Chiar dacă e pandemie, sute de oamenii deja se aflau în fața palatului pentru a putea fi primii care să-și ia adio de la campionul mondial !

Toți cei care vor să-i aducă un ultim omagiu o pot face între orele locale 06:00 şi 16:00 potrivit unui comunicat.

Trei zile de doliu național!

Preşedintele Argentinei, Alberto Fernandez, a decretat trei zile de doliu naţional, după moartea lui Diego Maradona, fotbalistul apreciat în întreaga lume pentru meciurile sale!Diego Maradona s-a stins din viață miercuri la prânz la domiciliul său din zona nordică a Capitalei Buenos Aires! Aceasa va fi condus pe ultimul drum de familie, marele jucător având opt copii și șapte relații diferite!sursa: https://spynews.ro/sport/fotbal-international/sicriul-cu-trupul-neinsufletit-al-lui-diego-maradona-depus-la-palatul-prezidential-din-buenos-aires-oamenii-sau-adunat-pentru-ai-aduce-un-ultim-omagiu-242283.html?fbclid=IwAR2P8JK0bzR0vSMZ09xiHC3PgcbTZx_ySEyw3hRty1icesvwZe7fg50yuyo

loading...
loading...