Home Monden S-a împăcat Bianca Drăgușanu cu Gabi Bădălău? Gestul făcut pe internet o...

S-a împăcat Bianca Drăgușanu cu Gabi Bădălău? Gestul făcut pe internet o dă de gol: ”Te iubesc”

212
0
loading...

Încurcate mai sunt căile iubirii, mai atunci când o avem ca personaj principal pe Bianca Drăgușanu. După ce aceasta a avut o relație cu Gabi Bădălău, dar pe care nu au confirmat-o oficial, acum s-au despărțit, dar iată că parcă se anunță împăcarea! Cum s-a dat de gol vedeta, prin gestul făcut pe internet.

loading...
loading...
  • Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat?
  • Ce a postat vedeta pe contul de socializare

Bianca Drăgușanu, implicată într-un scandal de zile mari.

Toată lumea o știe pe Bianca Drăgușanu, iar de-a lungul timpului vedeta a fost implicată mai tot timpul în scandal după scandal, dar iată că în momentul de față trece din nou printr-un punct dificil, după ce în urmă cu doar câteva zile a arătat lumii întregi imagini șocante cu ea, bătută de Alex Bodi.

Totuși, lucrurile nu sunt doar acestea, căci mai mult de atât, se pare că vedeta s-a și despărțit de Gabi Bădălău, asta după ce în urmă cu doar câteva săptămâni erau împreună în Maldive, într-o vacanță pe lux și opulență și vedeta spunea că e foarte fericită.

Deși a spus că n-a avut nicio relație cu el și că au fost doar prieteni, Gabi Bădălău a confirmat că a avut o relație cu ea și că s-au despărțit.

”Se pare că nu-i priește Dubaiul. Totul e perfect, totul e așa cum trebuie să se întâmple. Totul e lăsat în voia Domnului, totul se întâmplă cu un scop. Nimic nu e întâmplător.”, a spus Gabi Bădălău, în exclusivitate, la Antena Stars.

S-a împăcat Bianca Drăgușanu cu Gabi Bădălău?

De data aceasta se pare că am putea să vorbim de o împăcare care are loc mai devreme decât ne-am fi așteptat.

Bianca Drăgușanu a postat mai multe imagini pe internet din vacanța din Maldive, unde a fost acum câteva săptămâni cu Gabi Bădălău, iar un alt lucru care ne-a atras atenția e că vedeta a ținut să precizeze ”Love you” ( Te iubesc) pe o imagine din escapada amoroasă.

„În momentul ăsta suntem prieteni. Nu este nimic, decât că este un om extraordinar de frumos, cu o grămadă de calități. Este un bărbat perfect, merită tot ce-i mai bun în lumea asta, dar nu sunt făcută pentru el și nici el pentru mine, cred. Cred că știe”, a spus Bianca Drăgușanu la Antena Stars.

loading...
loading...