Home Monden Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri la Xtra Nigth Show. Un apropiat al lui Alex...

Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri la Xtra Nigth Show. Un apropiat al lui Alex Bodi, șoferul personal al lui Gabi Bădălău: „Tot venea cu el pe acasă”

362
0
loading...

Claudia Pătrășcanu a decis să spună tot ce știe despre fostul său soț, la Xtra Night Show. Vedeta susține că tatăl copiilor ei nu este deloc responsabil, ba chiar ar avea un anturaj în care s-ar afla și unul dintre apropiații lui Alex Bodi.

loading...
loading...
  • Cine este șoferul lui Gabi Bădălău
  • Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri șocante la XNS
  • Ce legătură are Alex Bodi cu scandalul dintre soți

Claudia Pătășcanu continuă să facă dezvăluiri halucinante din căsnicia avută cu Gabi Bădălău! Vedeta îl acuză pe fostul său soț că ar avea un comportament ciudat față de copii lor, ba chiar i-ar pune să asiste la evenimente nepotrivite unor minori de o vârstă atât de mică.

În această seară, la Xtra Night Show, cântăreața a vorbit despre anturajul neobișnuit al soțului său prin care își plimbă și copiii atunci când se presupune că îi ia pentru a petrece timp de calitate împreună, la baza deciziei de custodie comună a acestora fiind o hotărâre judecătoarească.

Una dintre dezvăluirile făcute de Claudia Pătrășcanu se referă la un anume șofer, pe nume Vali, cu care Gabi Bădălău s-ar fi prezentat să își ia copiii de la mama lor în urmă cu doar câteva zile, fiind un personaj diferit în peisaj, atât pentru copii, cât și pentru artistă, care își pune semne de întrebare din ce în ce mai mari.

Șoferul personal al lui Gabi Bădălău, apropiat al afaceristului Alex Bodi

Despre bărbatul în cauză, artista ar fi aflat că este un apropiat al lui Alex Bodi și al fostei sale soții, Bianca Drăgușanu, fiind o situație mai mult decât discutabilă, având în vedere că, până nu demult, fiul de milionar era suspectat că ar avea o relație amoroasă cu blondina.

„Schimbă șoferii mereu, copiii mei nu sunt pregătiți să îi cunoască lui tot anturajul, ba femei, ba bărbați. El odată conduce, odată dă șoferul la o parte și conduce el. Dar el nu are carnet de conducere de un an cred. Tot vine cu un anume Vali. Am văzut că individul cu care a venit zilele trecute să îi ia pe copii este prieten cu Bianca și cu fostul ei soț”, a dezvăluit Claudia Pătrășcanu, la Antena Stars.

sursa: https://spynews.ro/monden/emisiuni-tv/claudia-patrascanu-dezvaluiri-la-xtra-nigth-show-un-apropiat-al-lui-alex-bodi-soferul-personal-al-lui-gabi-badalau-tot-venea-cu-el-pe-acasa-video-247842.html

loading...
loading...