REACȚIA LUI GEORGE BURCEA DUPĂ CE S-A SPUS CĂ DIVORȚEAZĂ DE ANDREEA...

REACȚIA LUI GEORGE BURCEA DUPĂ CE S-A SPUS CĂ DIVORȚEAZĂ DE ANDREEA BĂLAN: ”DE CE NU AȚI COMENTAT ATUNCI CÂND…”

117
0
SHARE
loading...

Divorțează Andreea Bălan de George Burcea? Este întrebarea de pe buzele tuturor consumatorilor de monden, dar răspunsul este, încă, un mister. Cert e că relația celor doi nu trece printr-o perioadă tocmai fericită.

loading...

Nici Andreea, nici George nu au oferit detalii, singurele reacții despre un presupus divorț fiind pe Instagram, la comentariile fanilor.

Hellooo. Vă rog să vă potoliți cu mesajele astea. Când am făcut campania împotriva violenței domestice de ce nu ați dat jdemii de comentarii? Doar bârfa-i bună? De asta ne aflăm în punctul cel mai critic la nivel de educație, dezvoltare, etc…

Învățați să apreciați alte lucruri mai bune pentru voi și pentru societate… nu rahaturi de presă și alte bazaconii. Cei care nu vor să mai stea pe pagina mea… există un buton de unfollow… apăsați pe el, vă rog. Cei care sunt interesați de ce fac eu pe partea profesională, să rămână, dacă vor, iar dacă nu vor, același buton vă stă la dispoziție. Multzamos”, a fost mesajul pe care George Burcea l-a avut pentru fanii lui.

sursa: cancan

loading...