Home Stiri Proxenet român, înjunghiat de 29 de ori într-o închisoare din Spania! Bărbatul...

Proxenet român, înjunghiat de 29 de ori într-o închisoare din Spania! Bărbatul a murit la scurt timp

654
0
loading...

Un proxenet român a fost înjunghiat de 29 de ori într-o închisoare din Spania, de către un coleg. Bărbatul a murit la scurt timp după ce a fost atacat.

loading...
loading...
  • Românul a fost condamnat pentru proxenetism cu minori
  • Bărbatul a fost ucis în timpul plimbării de seară

Un proxenet de naționalitate română a fost condamnat în Spania pentru trafic de minori și i-a găsit sfârșitul în închisoarea în care își exercita pedeapsa. Tânărul de 32 de ani a fost ucis de un coleg, condamnat pentru crimă, cu 29 de lovituri de cuțit. Românul a fost lăsat să sângereze și a murit la scurt timp de la atac.

Românul a fost ucis cu 29 de lovituri de cuțit

Motivul pentru care românul a fost ucis de un alt deținut a fost că acesta dorea să-i ofere o pedeapsă pe măsura faptelor sale. Astfel, în timpul plimbării de seară în curtea închisorii Brians 2 din Barcelona, românul a fost atacat sub supravegherea camerelor video.

Intenția deținutului a fost să îl ucidă pe proxenet, spun autoritățile, deoarece din cele 29 de răni produse cu un cuțit, patru au fost în gât și restul în piept. Pierderea unei cantități mari de sânge i-a adus moartea românului.

Conform departamentului spaniol de justiție, românul a primit o așa-numită pedeapsă conform „legii închisorii”, aceasta fiind aplicată infractorilor care au comis infracțiuni de agresiune sexuală împotriva unor minori.

Din 2012, prin decizia Tribunalului din Barcelona, proxenetul român ispășea o pedeapsă de 15 ani de închisoare pentru obligarea la prostituție a unor tinere și a unor persoane cu handicap. Împreună cu o femeie, el a sechestrat și obligat să practice prostituția o minoră într-un apartament. După mult timp de chin, fata a fost salvată de autorități, iar românul și femeia au fost arestați de polițiștii spanioli.

Sursa: spynews.ro

loading...
loading...