O femeie din Ploiești a murit în timp ce făcea avort. Ce...

O femeie din Ploiești a murit în timp ce făcea avort. Ce se va întâmpla cu medicul

51
0
SHARE
loading...

O tragedie a avut loc într-un cabinet medical privat din Ploiești. O femeie în vârstă de 45 de ani a murit, luni, în timpul unei întreruperi de sarcină. Medicul este cercetat penal pentru ucidere din culpă.Luni seară, în jurul orelor 20.00, într-un cabinet medical privat care are sediul la parterul unui bloc din cartierul Vest din Ploieşti, o femeie și-a pierdut viața încercând să facă un avort.

loading...
loading...

Anumite surse spun că femeia ar fi început să se simtă rău la puțin timp după procedura medicală, aflându-se încă în cabinetul medicului.

După ce s-a constatat că starea femeii nu este deloc una bună, a fost chemat un echipaj de Ambulanţă. Medicii au practicat manevre de resusctiare, dar fără rezultat.

Surse apropiate anchetei spun că Ploieșteanca era în săptămâna a 12 de sarcină şi nu era cunoscută cu afecţiuni medicale.

Ancheta a fost preluată de Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti. În cauză se fac cercetări pentru ucidere din culpă. Deși medicul a fost audiat, până acum nu au fost luate măsuri împotriva lui.

Cauza decesului va fi stabilită după ce va fi gata rezultatul autopsiei.

loading...
loading...