Home Monden NICU PALERU, ÎN DOLIU! MAMA LUI S-A STINS DIN VIAȚĂ: REGRET CĂ…

NICU PALERU, ÎN DOLIU! MAMA LUI S-A STINS DIN VIAȚĂ: REGRET CĂ…

172
0
loading...

Nicu Paleru este in doliu, mama cantaretului s-a stins din viata. Anuntul a fost facut chiar de Nicu Paleru pe contul lui de socializare. Acesta marturisea, in urma cu cateva luni, ca regreta ca nu le-a fost aproape parintilor mai mult timp: VEZI VIDEO IN ARTICOL. 

loading...
loading...

In 2003 si-a pierdut tatal, cel care i-a insuflat pasiunea pentru muzica. Nicu Paleru isi va conduce, acum, pe ultimul drum si mama. Celebrul cantaret de muzica de petrecere a postat o fotografie cu regretata lui mama, insotita de mesajul: Dumnezeu sa te odihneasca in pace, scumpa mama!

MAMA M-A DIVINIZAT!

Cantaretul marturisea, in urma cu trei luni, in emisiunea Folclorul sub lupa, ca regreta faptul ca nu a reusit sa stea mai mult timp alaturi de parintii lui.

”Din pacate, in ultimul timp, noi, copiii nu stim sa-i apreciem mai ales spre sfarsitul vietii lor. Asta e regretul meu si va fi. De multe ori ne luam cu viata noastra personala, important e sa poti sa ai putina atentie si pentru parintii tai. E un regret al meu, in ultimul timp nu prea comunicam.  Chiar si cu mama nu fac tot ce ar trebui sa faca un baiat pentru mama lui. Ultima oara i-am spus c-o iubesc acum o saptamana jumate. Merg la ea cam la doua saptamani dar nu e suficient. Mama m-a divinizat! Ea e mai batrana, uita repede din cauza problemelor de sanatate.”, a declarat Nicu Paleru,

sursa:https://starpopular.ro/nicu-paleru-in-doliu-mama-lui-s-a-stins-din-viata-regret-ca/

loading...
loading...