Home Stiri Momentul teribil în care un tânăr este spulberat de un VW Passat...

Momentul teribil în care un tânăr este spulberat de un VW Passat și aruncat zeci de metri după impact

297
0
loading...

Imagini înfiorătoare filmate, zilele trecute, județul Suceava. Un tânăr care traversa prin loc nepermis a fost spulberat de o maşină, pe un drum din localitatea Verești.

loading...
loading...
  • În urma impactului, pietonul a fost grav rănit și transportat la Secţia UPU a SJU Suceava, unde a murit.
  • Şoferul care l-a accidentat pe tânăr are 26 de ani şi nu consumase băuturi alcoolice.

În înregistrare se vede cum tânărul se apropie de marginea șoselei, cu intenția de a traversa neregulamentar, deși exista o trecere de pietoni în apropiere.

Pare că se asigură, uitându-se în dreapta, însă nu așteaptă să treacă mașinile și țâșnește în drum. Șoferul unui VW Passat, care circula cu viteză, nu a mai putut evita impactul.

Tânărul a fost luat pe capotă și aruncat zeci de metri, până pe trecerea de pietoni. A fost transportat la Secţia U.P.U. a Spitalului Județean de Urgență “Sf. Ioan cel Nou” Suceava, unde s-a stins câteva ore mai târziu.

La 17.11.2020, în jurul orei 13.45, Stănescu Dănuț, de 26 ani, din localitatea Hancea, în timp ce conducea autoturismul marca VW Passat, cu numărul de circulație provizorie SV 085942, pe D.J. 208B, în localitatea Verești, ajungând în zona “Magazinului Mixt PFA Hâncu”, a surprins şi acroşat cu partea lateral dreapta față un pieton, care, fără a se asigura corespunzător, s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis, de pe partea dreaptă spre partea stângă a drumului, având în vedere sensul de deplasare al autovehiculului.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a pietonului, în persoana lui Sasu Gavril-Dorel, de 32 ani, din domiciliat în com. Ciprian Porumbescu, care a fost transportat la Secţia U.P.U. a Spitalului Județean de Urgență ,,Sf. Ioan cel Nou” Suceava, pentru îngrijiri de specialitate.

Ulterior, poliția a fost sesizată de către personalul de serviciu de la unitatea spitalicească despre faptul că la ora 16.10 a survenit decesul victimei.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior i s-au recoltat mostre biologice de sânge necesare pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei, la UPU a Spitalului Judeţean Suceava.

sursa: https://observatornews.ro/eveniment/momentul-teribil-in-care-un-tanar-este-spulberat-de-un-vw-passat-si-aruncat-zeci-de-metri-dupa-impact-403021.html?utm_source=Facebook%2520Observator&utm_campaign=Facebook&utm_medium=Social&utm_term=articol&utm_content=403021&fbclid=IwAR2iHclbE9pZKnbFHdOVHxzyDTUhttkooluiGGFVba7_1G5xl2FZSqBRMSA

loading...
loading...