Home Monden Antonia și Inna, atingeri indecente! Ce i-a făcut iubita lui Alex Velea...

Antonia și Inna, atingeri indecente! Ce i-a făcut iubita lui Alex Velea când nimeni nu a văzut-o

99
0
loading...

Sunt celebre, frumoase și extrem de sexy, iar toți bărbații întorc capul după ele la orice apariție! Inna și Antonia sunt prietene foarte bune, iar atunci când se văd știu cum să destindă atmosfera! Asta s-a întâmplat și acum, iar totul s-a lăsat cu atingeri indecente și obraznice!Inna și Antonia sunt două nume mari din România, dar care au ajuns să aibă fani în toată lumea în urma succesului lor răsunator.

loading...
loading...

Dețin o voce foarte frumoasă, iar piesele lor au ajuns mai tot timpul în topuri, însă aceasta nu e singura calitate a tinerelor artiste. În afara talentului cu care au fost înzestrate la naștere, acestea ajung să ia toate privirile bărbaților, dar nu numai, cu frumusețea lor, dar și cu trupurile care mai de care mai sexy!

Inna și Antonia, atingeri indecente!

Muncesc din greu pentru un corp de invidiat și au ajuns să aibă rezultatele pe care și le-au dorit mereu, iar acum la orice apariție toții ochii sunt îndreptați spre ele, însă iată că atunci când se întâlnesc știu cum să se țină de glume, care mai de care mai indecente și obraznice.

Asta s-a întâmplat și cu puțin timp în urmă atunci când cele două prietene s-au întâlnit. Având un posterior bombat și foarte bine lucrat, Antonia abia dacă s-a putut abține până și ea să nu privească cu ce e dotată Inna!

În timp ce artista stătea cu spatele, iubita lui Alex Velea a mers către ea, iar în momentul în care s-a asigurat, cel mai probabil, că nu e văzută de nimeni, aceasta a atins-o pe vedetă pe fund, dar nu doar atât, ci chiar a pipăit-o timp de câteva secunde!

Inna e într-o relație cu Deliric!

Deși mereu a fost discretă cu viața sa personală, iată că de acum Inna nu se mai ascunde, iar cântăreața a confirmat relația sa cu Deliric, cunoscutul rapper. Vedeta trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de aceasta și nu ezită să nu posteze fotografii și clipuri video cu el, așa cum o făcea până nu cu mult timp în urmă!

sursa: https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/antonia-si-inna-atingeri-indecente-ce-ia-facut-iubita-lui-alex-velea-cand-nimeni-nu-a-vazuto-video-241829.html

loading...
loading...