Home POLITICA Marcel Ciolacu, liderul PSD, se află la spital! Gabriela Firea: „Dumnezeu să...

Marcel Ciolacu, liderul PSD, se află la spital! Gabriela Firea: „Dumnezeu să îl ocrotească”

331
0
loading...

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, aproape a leșinat în timpul unei conferințe de presă și a fost dus la spital pentru analize. „Cred că stresul și oboseala și-au spus cuvântul”, a declarat primarul Bucureștiului, Gabriela Firea.

loading...
loading...
  • Președintelui interimar al PSD i s-a făcut rău în timpul unei conferințe de presă
  • Marcel Ciolacu a suferit o criză de lipotimie

Președintelui PSD, Marcel Ciolacu, i s-a făcut rău în timpul conferinței de presă de duminică de la prânz. Ciolacu nu se mai ținea pe picioare și a fost nevoie de întreruperea conferinței de presă.

Astăzi, în timpul conferinței de presă, președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a suferit o criză de lipotimie (stare de leșin), posibil cauzată de căldura și lipsa de oxigen din sală, dar și pe fondul unei activități intense din ultima perioadă desfășurată atât la Parlament cât și la partid.
Președintele interimar PSD și-a revenit la scurt timp și a părăsit sediul PSD fără a avea nevoie de ajutor. În acest moment se află într-un spital de stat pentru analize”
, se arată într-un comunicat remis de PSD.

Colegii de partid au reacționat în mediul online și i-au transmis gândurile bune liderului PSD.

Multa sanatate colegului meu Marcel Ciolacu!🙏 Sa aiba puterea de a trece cu bine peste aceasta cumpana. Cred ca stresul si oboseala si-au spus cuvantul. Iata ca acestea pot face ravagii chiar si in viata oamenilor in putere. O stiu din proprie experienta. Doar in astfel de momente realizam cat de pretioasa este sanatatea. Dumnezeu sa-l ocroteasca si sa revina cat mai curand alaturi de familie si in activitate🙏🙏”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Multă sănătate Marcel Ciolacu! Multă sănătate dragă prietene atât de încercat în ultimele luni. Sunt alături de tine şi sunt convins că vei învinge şi de această dată”, a scris și Constantin Toma, primarul social-democrat al Buzăului.

Sursa: observatornews.ro

loading...
loading...