Iubita însărcinată a lui Liviu Vârciu s-a IUBIT cu cel MAI CUNOSCUT...

Iubita însărcinată a lui Liviu Vârciu s-a IUBIT cu cel MAI CUNOSCUT şi CONTROVERSAT român

519
0
SHARE
loading...

Anda Călin, tânăra care îi va dărui un copil lui Liviu Vârciu, are lipici la bărbaţi celebri. Înainte să ajungă în patul celui mai râvnit Don Juan din showbiz, s-a iubit cu un alt bărbat cunoscut din România. Este vorba de nimeni altul decât controversatul fotbalist Denis Alibec care, se pare, ar fi avut o relaţie cu bruneta apetisantă care îi va schimba radical viaţa lui Liviu Vârciu, în următoarele luni.

loading...

E tânără, sexy şi, înainte să rămână însărcinată şi să aibă o relaţie stabilă cu Liviu Vârciu, Anda Călin a intrat în graţiile celebrului fotbalist de la Steaua – echipă patronată de Gigi Becali, Denis Alibec, cu care s-a iubit pasional, însă… doar atât. Relaţia lor s-a consumat şi, din ianuarie, Anda Călin trăieşte o poveste de amor cu Liviu Vârciu căruia îi va dărui un copil. S-a mişcat repede fata, spre surprinderea tuturor. Rămâne de văzut dacă relaţie celor doi o să treacă proba timpului, nu de alta, dar minunea care urmează să vină pe lume o să le facă viaţa, cu siguranţă, mai frumoasă.

Liviu Vârciu s-a născut pe  17 martie 1981. Prezentatorul emisiunii “Zaza Sing” a fost căsătorit cu Adelina Pestrițu, dar au divorțat în anul 2010. Carismaticul artist are o fiică, pe Carmina Maria. Adolescenta a venit pe lume în urma unei relaţii pe care Liviu Vârciu a avut-o cu Amy Teiceanu.

loading...