Medicii au dat verdictul! De ce boala suferă Peter Kai, fostul iubit...

Medicii au dat verdictul! De ce boala suferă Peter Kai, fostul iubit al Simonei Traşcă

416
0
SHARE
loading...

Fostul iubit al Simonei Traşcă are toate motivele să fie mai fericit ca oricând. După ce a suferit o intervenţie chirurgicală, la plămâni, bărbatul a primit cea mai minunată veste.

loading...

Norii negri s-au risipit din viaţa lui Peter Kai, chiar în această perioadă de sărbătoare. Recent, medicii l-au anunţat că nu are vreo boală incurabilă, aşa cum s-a zvonit.

„Acum, totul este bine. Am primit  analizele şi nu este nimic de speriat. Rezultatele au arătat că au fost doar unele alergii. Am luat medicamente şi totul s-a rezolvat”, a declarat, în exclusivitate pentru Spynews.ro,  Peter Kai.

Cum totul s-a terminat cu bine, Peter Kai nu a ezitat să sărbătoarească acest lucru. Tânărul şi-a luat mai mulţi prieteni şi a dat fuga într-un renumit club din Beirut, capitala Libanului. Acolo, bărbatul s-a distrat până în zorii zilei.

Peter Kai este un tânăr de origine libaneză care s-a lansat de ceva vreme în industria muzicală. În România, el a făcut ravagii printre reprezentantele sexului frumos. Printre divele la care acesta a „marcat” s-a numărat şi Simona Trașcă.

 

loading...