Home Stiri Incendiu puternic într-o hală de reciclare din Popești Leordeni. 10 victime, dintre...

Incendiu puternic într-o hală de reciclare din Popești Leordeni. 10 victime, dintre care 5 sunt în stare gravă

161
0
loading...

ACTUALIZARE: Cel mai recent bilanț furnizat de ISU arată 11 victime dintre care 6 victime care prezintă arsuri (5 victime necesită intubare și 1 victimă cu arsuri minore) și 5 victime intoxicate cu monoxid de carbon, conștiente.

loading...
loading...

La spital au ajuns 7 persoane, dintre care una expusă la fum și șase arse.

Dintre pacienții intubați, două persoane au fost transportate la Spitalul de Urgență Bagdasar-Arseni și alte trei persoane la Spitalul de Urgență Floreasca.

La Spitalul de Urgență Sf. Ioan, au fost transportate alte două victime, dintre care una cu arsuri minore și una intoxicație de fum.

Patru persoane care acuzau probleme respiratorii au fost evaluate la fața locului și au refuzat transportul la spital, potrivit unui comunicat al Ministerului Sănătății.

„După ce pacienții sunt stabilizați și evaluați la Unitatea Funcțională de Arși Floreasca și la Unitatea Funcțională Bagdasar-Arseni, specialiștii vor decide abordarea terapeutică și, în funcție de situația pacienților, aplică prevederile OMS 2063/2020 (întrunesc comisia în vederea transferului în centre de arși).

În acest moment, prioritatea echipelor medicale o reprezintă stabilizarea și evaluarea pacienților în vederea stabilirii conduitei terapeutice și a oportunității transferului”, precizează MS în comunicat.

ACTUALIZARE. Sunt 10 victime în urma incendiului de la Hala de reciclare din Popești Leordeni. Șase oameni au arsuri, dintre care cinci sunt intubați. Alte patru persoane prezintă probleme respiratorii, în urma expunerii la fum.

Un incendiu a izbucnit vineri la un utilaj dintr-o hală de reciclare situată în Popești Leordeni. Din primele informații, sunt opt persoane rănite, două care au suferit arsuri, iar alte șase care s-au intoxicat cu fum.

Potrivit ISU București Ilfov, incendiul a izbucnit în interiorul unei hale de reciclare de pe strada Tănase Danciu din localitatea Popești Leordeni.

Un utilaj a luat foc, iar flăcările s-au extins cu repeziciune.

Opt persoane sunt rănite dintre care două au arsuri, iar șase s-au intoxicat cu fum. La fața locului acționează opt autospeciale de stingere ale pompierilor și șapte echipaje SMURD.

Pompierii au reușit să stingă flăcările, iar răniții primesc îngrijiri medicale. La finalul misiunii, pompierii vor stabili cauzele producerii incendiului.

sursa:https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/incendiu-intr-o-hala-de-reciclare-din-popesti-leordeni-sunt-8-persoane-ranite-1608741?utm_source=Facebook&utm_campaign=Cross_DigiSport&utm_medium=facebook&fbclid=IwAR3l45xVm3PW84As1Q4VQdAvsFLBiBibmabTslMYzYmjupN8orqBFYYJvZI

loading...
loading...