“Fratele lui Pepe”, reţinut în cazul crimei de la Palatul Parlamentului, după...

“Fratele lui Pepe”, reţinut în cazul crimei de la Palatul Parlamentului, după cinci zile

720
0
SHARE
loading...

După cinci zile de la crima de la Palatul Parlamentului, a fost dată şi prima ordonantă de reţinere pentru omor. Vineri seară, după o zi în care zeci de persoane au fost audiate în urma mai multor descinderi, “fratele lui Pepe”, Romeo, a fost reţinut.

loading...
loading...

Romeo Păun, unul dintre principalii suspecţi în cazul crimei de la Palatul Parlamentului a fost reţinut vineri seară, în jurul orei 23:00, la Poliţia Capitalei. El este antrenor de box şi bun prieten al cântăreţului Pepe.

După audieri, oamenii legii au luat decizia ca Romeo Păun, unul dintre principalii suspecţi, să fie reţinut, potrivit RTV.

Sâmbătă, 5 octombrie, “fratele lui Pepe” va fi dus la instanţă cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. În continuare, audierile continuă la sediul poliţiei.

Încă de la primele ore ale dimineţii zilei de vineri, mai multe persoane au fost conduse la audieri în cazul crimei de la Piaţa Constituţiei. Oamenii legii au făcut 21 de percheziţii în casele principalilor suspecţi.

Potrivit informaţiilor de pe reţelele de socializare, Pepe şi boxerul implicat în scandal, Romeo, sunt buni prieteni. În urmă cu un an, Romeo Păun a postat o fotografie în care apare lângă artist. “Cu fratele meu Pepino”, este mesajul ataşat imaginii.

Vă reamintim că, duminică noapte, un scandal cu răngi, topoare şi alte arme albe a izbucnit în zona Piaţa Constituţiei din Capitală. În timpul bătaii sângeroase la care au participat mai mulţi presupuşi proxeneţi, un bărbat a murit şi altul a fost rănit. 

loading...
loading...