Fanii lui Dinamo prezenți la „Arena Națională” pentru a-i încuraja pe elevii...

Fanii lui Dinamo prezenți la „Arena Națională” pentru a-i încuraja pe elevii lui Cosmin Contra, alungați de jandarmi 

41
0
SHARE
loading...

Dinamo primește vizita celor de la Universitatea Craiova pe „Arena Națională”, azi, în etapa a 7-a din Liga 1, iar fanii prezenți la stadion pentru a-i încuraja pe elevii lui Cosmin Contra au fost alungați de jandarmi.

loading...
loading...

Deși prezența spectatorilor pe stadioanele din România este interzisă, suporterii lui Dinamo București au vrut să își susțină favoriții înaintea duelului cu Universitatea Craiova, liderul din Liga 1.

Fanii lui Dinamo, alungați de jandarmi de la Arena Națională înaintea meciului cu Universitatea Craiova

Astfel, aceștia s-au prezentat pe bulevardul din fața celui mai mare stadion din România, în zona prin care intră autocarul lui Dinamo, dar jandarmii prezenți și-au făcut treaba cu brio.

Suporterii lui Dinamo au fost alungați de jandarmi din zona stadionului, toate acestea pentru a se păstra distanțarea socială, iar un singur fan a fost reținut pentru a i se lua datele, iar ulterior a fost lăsat să plece deoarece nu se afla într-un grup mare.

Echipele de start la Dinamo – Universitatea Craiova:

  • Dinamo: Rene – Sorescu, Puljic, R. Grigore, A. Radu – Gol, Aleix Garcia – Mihaiu, Valle, Camara – Nemec / Rezerve: Mejias – Abdoulaye Ba, Ehmann, Sibulo, Anton, Fabbrini, Magaye Gueye, Bani, V. Borcea / Antrenor: Cosmin Contra
  • Universitatea Craiova: Pigliacelli – C. Olteanu, Bălașa, M. Constantin, N. Bancu – Nistor, Ov. Bic, Cicâldău – Bărbuț, A. Ivan, Baiaram / Rezerve: Mejias – Abdoulaye Ba, Ehmann, Sibulo, Anton, Fabbrini, Magaye Gueye, Bani, V. Borcea / Antrenor: Cristiano Bergodi

Partida dintre Dinamo București și Universitatea Craiova se joacă în etapa 7 din Liga 1, pe Arena Națională, iar duelul este Live Video Online pe www.prosport.ro și la TV pe Digi Sport, Look Plus și Telekom Sport.

sursa: prosport.ro

loading...
loading...