Euforie în Bănie: “Suntem echipa momentului, urmează nebunia de pe lume!” De...

Euforie în Bănie: “Suntem echipa momentului, urmează nebunia de pe lume!” De ce a plecat Sorin Cârţu la 2-1

56
0
SHARE
loading...

Sorin Cârţu recunoaşte că a trecut de la agonie la extaz în meciul Universităţii Craiova pe terenul campioanei CFR. Preşedintele grupării din Bănie a recunoscut că a avut un moment în care nu s-a mai uitat la meci.

loading...
loading...

La 2-1 am cam plecat de la teren, n-am văzut golul lui Vinicius. Nu mi-a fost frică, m-am supărat că în loc să avem 3, 4 – o ajungeam la 2-2!

Oricum, din 2014 şi până acum cred că e cea mai importantă victorie, victoria aia care face pasul pe care l-am tot ratat în ultimii ani. 

Putem spune că suntem echipa momentului, cea mai bună din campionat, avem dreptul să visăm frumos, să ne facem scenarii şi să încercăm să  reuşim,” a declarat Sorin Cârţu într-o intervenţie la Digi Sport Special. 

Sorin Cârţu: “Acum este examenul de maturitate” 

Legenda Craiovei a sărbătorit succesul cu jucătorii lui Bergodi şi aşteaptă marea fiesta peste 5 etape. 

“Am avut masca pe faţă la bucurie, ce distanţare?! Să vedem ce fac acum că vin o mie de suporteri la aeroport! Ar fi super să jucăm cu trofeul pe masă şi cu spectatori în ultima etapă. 

Ar fi nebunia de pe lume, nu s-ar mai ţine cont de nimic, fanii noştri ştiu să se bucure. Acum, în aceste 5 etape ne dăm examenul de maturitate, să nu ne punem acum piedică,” a mai spus preşedintele Craiovei. 

Sursa: digisport.ro

loading...
loading...