Home Monden “Eu nu am spart casa nimănui”. Prima reacție a Biancăi Drăgușanu despre...

“Eu nu am spart casa nimănui”. Prima reacție a Biancăi Drăgușanu despre scandalul cu Claudia Pătrășcanu

169
0
loading...

Gabi Bădălău a dezvăluit că fosta lui soție i-a trimis mai multe mesaje Biancăi Drăgușanu, iar blondina a confirmat acest lucru pentru reporterii Xtra Night Show. Totodată, diva a ținut să specifice că nu este responsabilă pentru despărțirea celor doi, dar nu a vrut să dezvăluie nimic despre ceea ce se întâmplă între ea și afacerist.

loading...
loading...
  • Prima reacție a Biancăi Dragușanu despre scandalul cu Claudia Pătrășcanu
  • Ce spune blondina despre fosta lui Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu a vorbit cu reporterii Xtra Night Show și le-a confirmat că a primit mai multe mesaje de la Claudia Pătrășcanu. Ce este surprinzător este faptul că diva ar fi spus că o consideră pe Claudia o femeie foarte respectuoasă.

Întrebată despre ceea ce se întâmplă între ea și afacerist, Bianca nu a dorit să confirme, dar nici să infirme relația. Fosta iubită a lui Alex Bodi a menționat că va vorbi la momentul potrivit, pentru ca este o femeie asumată, potrivit relatării reporterilor.

Bianca Drăgușanu, despre mesajele primite de la Claudia Pătrășcanu

Totodată, Bianca a specificat că ”nu a spart casa nimănui” pentru că ea l-a cunoscut pe Gabi Bădălău după ce acesta s-a separat de soție. Contrar așteptărilor, vedeta a mai transmis că fosta afaceristului este o femeie foarte respectuasă, în condițiile în care acesta a declarase că cea care îi este încă soție, în acte, i-a trimis „mesaje la nervi” Biancăi.

Bădălău a povestit la Xtra Night Show că Bianca a primit o grămadă de mesaje de la Claudia, în timp ce ei doi petreceau o vacanță de vis în Maldive. Potrivit acestuia, intervențiile brunetei nu au fost deloc binevenite.

I-a dat mesaj. Claudia a zăpăcit-o cu mesaje pe Bianca”, a spus Gabi Bădălau la Xtra Night Show despre situația în care se află în aceste momente cu cea care îi este încă soție!

Se pare că viața lui Gabi Bădălău este una foarte complicată. Pe de o parte, el are parte de momente magice cu Bianca, iar pe de altă parte se războiește cu mama copiilor lui, care i-ar cere 15.000 de euro lunar, pentru creșterea copiilor. Divorțul dintre cei doi încă nu s-a finalizat, dar afaceristul susține că acest lucru nu ține de el.

loading...
loading...