Dramă într-o familie din Vatra Dornei! Denisa a dispărut de acasă de...

Dramă într-o familie din Vatra Dornei! Denisa a dispărut de acasă de 4 zile. Polițiștii o caută cu disperare

199
0
SHARE
loading...

Durere mare într-o familie din Vatra Dornei. Denisa Adriana Csany-Ilosvai, o adolescentă în vârstă de doar 17 ani, a plecat de acasă de patru zile și de atunci nimeni nu a mai auzit nimic de ea.

loading...

Disperați, părinții au alertat autoritățile, care la rândul lor au lansat un apel către populație pentru găsirea minorei.

Minora a dispărut de la locuința sa din Vatra Dornei, iar părinții nu știu să fi avut vreo problemă sau vreun motiv real pentru care să fi plecat de acasă. Potrivit informațiilor furnizate de PJ Suceava, polițiștii desfășoară activități de căutare și identificare a Denisei, de mai bine de patru zile, de când au fost alertați de rude, scrie observator.tv.

Denisa, minora de 17 ani, a plecat de acasă în noaptea de 6 septembrie și de atunci a dispărut fără urmă, iar părinții nu au vorbit deloc cu ea de atunci. 

Semnalmente Denisa Adriana Csany-Ilosvai

Polițiștii anunță că semnalmentele Denisei, adolescenta dispărută în vârsta de 17 ani, sunt: înălțime 1,55m, greutate 55 de kilograme, păr șaten și tuns scurt.

Toți cei care au văzut-o sau dețin informații despre adolescenta dispărută din Vatra Dornei sunt rugați să sune de urgență la numărul de telefon 112. 

Sursa: Spynews

loading...