De neiertat! Și-au expus sânii în public și au fost pedepsite pe...

De neiertat! Și-au expus sânii în public și au fost pedepsite pe viață

370
0
SHARE
loading...

Două supermodele americane, Julia Rose și Lauren Summer, au ajuns în centrul atenției după ce și-au făcut reclamă gratuită la un meci de baseball. Tinerele și-au ridicat tricourile în fața camerelor TV, gest care n-a rămas nesancționat.

În vârstă de 26, respectiv 25 de ani, Julia și Lauren s-au plasat strategic în tribune la confruntarea dintre echipele Houston Astros și Washington Nationals. Astfel, într-un moment în care știau că urmează să apară în cadrele transmisiei televizate, și-au expus sânii în mod sincron, chiar în fața unui jucător (Gerrit Cole) care urma să efectueze o aruncare.

loading...
loading...

Julia Rose și Lauren Summer au ținut astfel să promoveze un portal online, Shagmag, în care apar poze provocatoare cu diverse fotomodele și care e destinat strângerii de fonduri în lupta împotriva cancerului de sân. Organizatorii meciului respectiv n-au fost însă sensibilizați, reacționând imediat și scoțându-le pe cele două femei din arenă.

Mai mult, a doua zi, conducătorii MLB (Major League Baseball) au fost și mai duri, Julia și Lauren trezindu-se acasă cu „nota de plată”. Mai precis, ele au primit o interdicție pe termen nelimitat pe toate stadioanele pe care vor avea loc în viitor meciuri de baseball în liga nord-americană. „Ați violat normele de conduită ale spectatorilor pentru a vă promova o afacere”, a fost justificarea oficială.

Sursa: perfecte.ro

loading...
loading...