Andreea Raicu, fotografiată complet goală în așternuturi: „Nu mă pot abține”

Andreea Raicu, fotografiată complet goală în așternuturi: „Nu mă pot abține”

354
0
SHARE
loading...

Andreea Raicu nu publică des fotografii în ipostaze indecente. Recent, însă, a făcut publică o fotografie în care apare goală, pe un pat, fără a arăta prea multe. “Every time I see the pictures from this shooting I can t help not to post one (n.r.: De ficare dată când văd pozele de la această ședință foto, nu mă pot abține să nu postez una) @maitec_maitec💛”, a scris vedeta de televiziune în dreptul imaginii.

loading...
loading...

Fanilor le-a plăcut mult imaginea publicată de Andreea Raicu, dovada fiind cele aproape 10.000 de aprecieri și toate mesajele frumoase.

„Superba ❤❤❤”, „Ce tatuaj frumos😍”, „Și după atâta timp, ești la fel de frumoasă”, „Esti superba, Andreea! Te admir foarte mult! Mult succes in tot ceea ce ti-ai propus pe viitor🤗😘”, sunt câteva dintre comentariile pe care fanii le-au lăsat în dreptul imaginii.

De ce nu s-a măritat Andreea Raicu până acum

Andreea Raicu, considerată una din cele mai frumoase femei din România, a împlinit 41 de ani în luna august a anului trecut, ocazie cu care a făcut mai multe mărturisiri sincere despre viața ei personală. Deși în trecut s-a iubit cu mai mulți bărbați faimoși, printre care Tudor Chirilă sau Horia Tecău, în prezent, vedeta îți duce viața personala departe de lumina reflectoarelor.

Într-o postare pe blogul ei, Andreea a recunoscut care au fost greșelile ei din trecut, la capitolul “relații” și ce a învățat odată cu trecerea anilor.

„Am fost mereu un om impulsiv si lipsit de exercitiul rabdarii si acest lucru mi-a afectat relatiile (intre timp, viata, prin experientele ei mai putin delicate, m-a invatat cat de importanta este aceasta calitate deseori subestimata). Rabdarea era pentru mine o calitate care de cele mai multe ori ma incurca si pe care nu o intelegeam pe deplin. Insa cu rabdare poti rezolva atat de multe, nici nu poti sa iti inchipui, chiar si cele mai imposibile lucruri. Asa ca lucrati la asta pentru ca s-ar putea sa fie cheia unei relatii care infloreste, in loc sa se ofileasca si sa se incheie”, a scris ea pe pagina ei.

Sursa: wowbiz

loading...
loading...