Home Monden Cristian Pomohaci, căutat de poliție / A comis-o grav!

Cristian Pomohaci, căutat de poliție / A comis-o grav!

279
0
loading...

Dat afară din Biserică pentru că a vrut să se joace cu „ciocanul” unui minor și iertat de judecători, după ce a trat o țeapă statului român cu 136.572 lei, Cristian Pomohaci este căutat de poliție, fiindcă a organizat o paranghelie, în plină pandemie.

loading...
loading...
  • Fostul preot Pomohaci a călcat din nou pe bec
  • El este căutat de poliție, pentru zădărnicirea combaterii bolilor

Sprințarul artist Cristian Pomohaci nu încalcă doar poruncile lui Dumnezeu, ci și legile date de muritorii de rând pentru stăvilirea virusului ucigaș. Așa că, în timp ce „fraierii” respectă regulile de distanțare socială și poartă măști, interpretul de muzică populară a pus-o de un chef de zile mari, cu îmbrățișări și pupături, alături de mai multe persoane, printre care câțiva bătrâni și câțiva copilași nevinovați. Iar cum o asemenea aroganță nu putea să rămână în umbra anonimatului, fostul popă a făcut un live pe Facebook, imaginile fiind vizionate de peste 90.000 de persoane.
Pentru a-l ajuta pe Pomohaci să aibă cât mai multe vizualizări, reporterii SPYNEWS i-au invitat la bairamul virtual și pe ofițerii din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, trimițându-le link-ul fix în toiul petrecerii live.

Însă se pare că polițiștii nu au fost prea încântați de cheful organizat de Pomohaci, așa că acum îi caută pe toți cei care s-au înghesuit la masa rapsodului, pentru a le șterge zâmbetul cu o binemeritată amendă, după cum rezultă și din documentul transmis, ieri, de IPJ Bistrița Năsăud.

Cristian Pomohaci le-a râs în nas și procurorilor care se mândreau că l-au trimis în judecată: după ce a recunoscut faptele penale în fața lor, fostul preot a negat totul și a cerut casarea sentinței în care, oricum, primise o condamnare de ochii lumii. Cu toate că judecătorii i-au dat o pedeapsă simbolică, fostul preot Cristian Pomohaci, dat afară din Biserica Ortodoxă Română după ce a fost acuzat că agăța băieți pe internet, nu dorea să aibă cazierul pătat, așa că a contestat sentința, la Înalta Curte de Casație și Justiție. Iar Curtea Supremă i-a respins, în urmă cu două săptămâni, cererea: „Respinge cererea de recurs în casație formulată de inculpatul Pomohaci Cristian Dorin împotriva deciziei penale nr. 424/A din data de 23 octombrie 2020 a Curții de Apel Târgu Mureş – Secţia Penală şi pentru Cauze cu Minori şi de Familie. Obligă recurentul inculpat la plata sumei de 200 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 28 ianuarie 2021”.

Conform Parchetului General, fostul preot Cristian Pomohaci a fost trimis în judecată pentru evaziune fiscală în formă continuată, acesta fiind acuzat că omis declararea unei sume de aproape 700.000 de lei, venituri din închirierea a 11 imobile. „În perioada ianuarie 2012 – octombrie 2017, sustrăgându-se de la îndeplinirea obligaţiilor fiscale prevăzute de Codul fiscal, a declarat la organul fiscal teritorial venituri obținute din cedarea folosinței bunurilor imobile aflate în proprietatea sa mai mici decât cele obținute în realitate. În mod concret, suma nedeclarată de suspectul Pomohaci Cristian-Dorin este de 684.487 lei (echivalentul a 152.883 euro), aferentă cedării folosinței a 11 bunuri imobile deținute. Aceasta a avut drept consecință prejudicierea bugetului general consolidat al statului cu suma totală de 136.572 lei, din care 114.687 lei reprezintă impozit pe venit, iar 21.885 lei contribuția la asigurările sociale”, era menţionat în comunicatul Ministerului Public. sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/cristian-pomohaci-cautat-de-politie-a-comiso-grav-document-exclusiv-247595.html

loading...
loading...