Cristian, criminalul Mihaelei Roua, a făcut declaraţii în faţa judecătorilor italieni: “Nu...

Cristian, criminalul Mihaelei Roua, a făcut declaraţii în faţa judecătorilor italieni: “Nu ştiu de am făcut-o”

827
0
SHARE
loading...

“Nu știu de ce și cum am reuşit să fac un asemenea gest. Țin minte că luam prânzul și am început să discutăm despre situaţia noastră sentimentală. De aici, nu-mi mai amintesc nimic, eun gol”. Asta i-a spus românul Cristian Daravoinea judecătorului Roberto Veneziano în timpul interogatoriului.

loading...
loading...

Cristian Daravoinea a recunoscut încă de la început că şi-a omorât iubita, pe Mihaela Roua.

Miercuri, la amiază, bărbatul de 36 de ani a ucis-o pe tânăra de 32 ani cu două două lovituri de cuţit. Tragedia s-a produs în apartamentul lor din Viale Europa, Nereto, o comună din provincia Teramo, regiunea Abruzzo.

Ieri dimineaţă, în timpul audierilor pentru validarea mandatului de arestare, Cristian nu a dat nicio explicaţie pentru gestul său oribil.

În fața judecătorului pentru anchete preliminare, Cristian a spus de foarte multe ori “nu știu” și “nu-mi aduc aminte”.

Cristian Daravoinea: “Din acea blestemată zi de miercuri nu-mi aduc aminte nimic” 

Avocatul românului, Fiorenzo Pavone, susţine însă că motivul certurilor dintre Cristian şi Mihaela nu a fost gelozia.

Însă nu a negat că aveau probleme de natură afectivă.

“După 17 ani de conviețuire, relația noastră s-a răcit. Ea mă acuza că îi ofeream mai puțină atenție de când ne-am mutat în noua casă. De fapt, criza începuse recent, cam de prin aprilie. Atunci am decis de comun acord să ne separăm. Din moment ce aveam o fiică de 6 ani, o casă pe care tocmai o cumpărasem și o rată de plătit, se discuta despre cum să ne punem de acord. Certurile noastre erau tot mai frecvente. 

La început aveam intenția chiar să vindem casa, dar ni s-a explicat că trebuie să așteptăm cel puțin doi ani. Nu reușeam să găsim o soluție care să fie bună pentru amândoi. Din acea blestemată zi de miercuri nu-mi aduc aminte nimic, nici măcar ce mâncam”, a mărturisit Cristian Daravoinea, potrivit Il Messaggero.

Reamintim că Mihaela Roua a fost ucisăcu sânge rece în Italia.

Femeia a fost înjunghiată de mai multe ori de iubitul ei, Cristian Daravoinea, tot cetăţean român, când fetiţa lor de 6 ani era la şcoală.

Sursa: observator

loading...
loading...