Guriță, ce zici de Mitriță?

Guriță, ce zici de Mitriță?

171
0
SHARE
Alexandru Mitrita in meciul amical de fotbal dintre Romania si Suedia, desfasurat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, marti 27 martie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
loading...

Piticul Atomic taxează orgoliul prostesc al lui Contra: gol, pasă de gol și meci pentru România. 

Să începi echipa fără cel mai valoros stranier al momentului: prostie, lipsă de viziune sau masochism? S-a văzut în prima repriză a meciului cu Insulele Feroe, în care cea mai mare ocazie a aparținut nordicilor: cap din câțiva metri respins în extremis de Tătărușanu. 

loading...
loading...

România a contat din momentul în care a intrat Mitriță, minutul 69. La 0-0. De-atunci au început să curgă golurile. Primul dat de Pușcaș, apoi a început recitalul Piticul Atomic. O forfecare prin defensiva adversă, apoi șut pe lung, imparabil: 2-0. Craiovenul și-a încheiat recitalul cu o pasă de gol pentru Keșeru.

Naționala tricoloră urcă pe 2 pentru câteva ore, dar cel mai important rămâne în cărți pentru calificare, după ce 70 de minute a tremurat în fața Insulelor Feroe. Cu Norvegia, doar dacă ești împotriva interesului național poți să începi echipa cu Stanciu, Ianis și compania, fără MitriGOL! 

Daca trebuie sa para o cronica a unui meci transat de un jucator, atunci si scorul: Feroe – Romania 0-3. Si cei care au dat live meciul de la Toshavn au incheiat transmisia cu Mitrita in prim-plan. 

Craioveanul Mitrita este la ora actuala cel mai in forma stranier al Romaniei, cu 12 goluri marcate in MLS. Este castigator al Conferintei de Est cu New York City FC.

Sursa: 3minute

loading...
loading...