Home STIRI SPORTIVE Craiova transferă portar de națională după gafa lui Pigliacelli!

Craiova transferă portar de națională după gafa lui Pigliacelli!

116
0
loading...

Mihai Rotaru a realizat că italianul din poarta alb-albaștrilor are nevoie de concurență serioasă și știe deja pe cine va aduce în Bănie! Craiova transferă portar!

Papură și-a văzut elevii la treabă în două meciuri amicale disputate în compania celor de la Chindia Târgoviște.Pigliacelli a făcut parte din echipa titularilor, dar italianul a reușit să gafeze și să-i facă pe antrenorul echipei și pe Mihai Rotaru să se gândească la faptul că portarul Craiovei are nevoie de concurență. Astfel, clubul din Bănie și-a îndreptat, din nou, atenția către fotbalistul celor de la Astra Giurgiu.

loading...
loading...

Potrivit fanatik.ro, David Lazar este ținta pe care Craiova o are pentru a-l înlocui pe Mirko Pigliacelli între buturile formației lui Mihai Rotaru. Goalkeeper-ul celor de la Astra Giurgiu este extrem de apreciat la Craiova și sunt șanse mari ca transferul să se realizeze în 2021.

Craiova transferă portar de națională!

Pigliacelli este unul dintre cei mai apreciați portari din Liga 1 și mai are contract cu alb-albaștrii până în 2022. Situația lui Lazar la Astra este aceeași cu a italianului, doar că giurgiuvenii nu au o stabilitate financiară ca cea a Craiovei. Goalkeeper-ul român a fost onorat de prima ofertă a oltenilor, în urmă cu 6 luni.

Sunt onorat de oferta celor de la Craiova. Eu mai am doi ani de contract cu Astra Giurgiu și deocamdată sunt aici și mă concentrez să îmi fac treaba aici”, spunea Lazar, potrivit sursei citate.sursa: https://3minute.net/craiova-transfera-portar/?fbclid=IwAR2rtlURUCQdtHWhorx9KP2cedhpjhDGxyNalbTMlBHWAz2Hvr2lrSDcog4

loading...
loading...