Home STIRI SPORTIVE Eric de Oliveira, soluție pentru FCU Craiova!

Eric de Oliveira, soluție pentru FCU Craiova!

97
0
loading...

Adrian Mititelu Jr. poate da lovitura în această iarnă! Eric a început deja negocierile: „Vreau să încep antrenamentele, am multora le dat peste nas”

Brazilianul Eric de Oliveira este unul dintre cei mai importanți fotbaliști străini ce au ajuns în Liga 1. Mijlocașul s-a despărțit de FC Voluntari și a rămas liber de contract. Acesta susține că despărțirea a fost una amiabilă și că nici nu se gândește să se lase de fotbal, ba chiar negociază deja cu 3 echipe din România.

loading...
loading...

Am reziliat cu Voluntari! Am încercat să revin, mi-au amorțit ambele picioare de la varice și mi s-a spus să mă operez. O metodă simplă, cu aburi. Trebuia să revin la finalul lunii februarie, era un timp până îmi intram în formă. Și cei de la Voluntari au avut probleme cu banii, poate și din cauza asta. Salariile întârzie și aici. Problema e că aveam un contract puțin mai mare și vor probabil pe cineva cu mai multă calitate. Finalul carierei e când vreau eu să mă las. Vreau să încep antrenamentele, am multora le dat peste nas. Mai am o consultație, la o clinică din Cluj-Napoca. Discut cu trei echipe din România din Liga 1 și Liga 2, nu vreau să plec în străinătate. Gaz Metan este una dintre opțiuni, în curând o să aflați și voi echipa. O să mai dau câteva goluri până mă las”, a spus Eric de Oliveira, la Digi Sport.FCU Craiova este una dintre formațiile de top din Liga 2, iar cum pretențiile salariale ale lui Eric nu sunt cele mai mici, echipele de mijlocul clasamentului s-ar putea băga mai greu în cursa pentru semnătura brazilianului. Adrian Mititelu Jr. vrea să își vadă echipa promovată, iar pentru acest lucru este nevoit să-i asigure un lot și mai bun lui Ovidiu Stângă.https://3minute.net/eric-la-fcu-craiova/?fbclid=IwAR0enKGUDTZuMAC4DmEMVrWlIPcXS1CJA9n7Dve67woZFGf9HsOQpr4HW3c

loading...
loading...