Craiova a rezolvat problema fundașilor centrali!

Craiova a rezolvat problema fundașilor centrali!

80
0
SHARE
loading...

După ce s-au zbătut ani de zile să-și formeze o defensivă de excepție, oltenii și-au betonat unul dintre cele mai sensibile compartimente!

În ultimii ani, în curtea Craiovei s-au plimbat mai mulți fundași centrali. Unii dintre ei au fost contestați în repetate rânduri de suporteri, iar alții au fost îmbrățișați de antrenori. Totodată, apăratea alb-albaștrilor s-a arătat instabilă în fiecare sezon, dar formația din Bănie pare că și-a rezolvat problema.

loading...

Corneliu Papură îi are la dispoziție pe Bălașa, Tiago și Acka, dar sunt șanse foarte mari ca antrenorul să se bazeze pe un cuplu de fundași centrali ceva mai surprinzător. Cosic, apărătorul adus de Pițurcă în Bănie, a jucat doar la centrul terenului, dar Papură a început să-l folosească și în defensivă, cel puțin în meciurile amicale din această iarnă. Alături de sârb, își poate face apariția un fundaș de top, pe care Universitatea îl are în lot.

Florin Gardoș s-a recuperat după o accidentare gravă. Fotbalistul a suferit o ruptură a ligamentelor încrucişate, în meciul din Europa League cu azerii de la Sabail şi a fost indisponibil o jumătate de an.

Sursa: 3min.net

loading...