Sat. Sep 26th, 2020

Cu noi e altfel!

Concluziile lui Cristiano Bergodi, înaintea debutului la Craiova: ”Nu știu dacă putem lua campionatul, nu sunt magician”

2 min read

Cristiano Bergodi debutează oficial pe banca Universității Craiova vineri, de la ora 20:00, în direct la Digi Sport 1, în meciul cu FC Botosani.

loading...

Înaintea partidei din runda a treia a play-off-ul Ligii 1, antrenorul italian a recunoscut că ambiția Craiovei de a câștiga titlul în acest sezon nu va fi ușor de realizat, principalul obiectiv fiind obținerea unei poziții care asigură prezența în cupele europene.

  • Liga 1 va putea fi urmărită pe Digi Sport 1digisport.ro și în aplicația Digi Online, pentru abonații RCS-RDS, începând cu 12 iunie.

Cristiano Bergodi vrea titlul cu Universitatea Craiova

Nu știu dacă putem lua trofeul, nu sunt magician, dar sper, împreună cu băieții, să oferim publicului un fotbal frumos. Echipa este pregătită foarte bine, obiectivul rămâne podiumului, dar ne gândim mereu la maximum de puncte”, a declarat Cristiano Bergodi, în cadrul conferinței de presă premergătoare jocului cu FC Botoșani.

Cristiano Bergodi susține că Universitatea Craiova nu pregătește, cel puțin deocamdată, niciun transfer pentru sezonul viitor, singurele planuri făcute în această perioadă fiind pentru cele opt rămase de disputat în play-off-ul acestei ediții.

Nu cred că avem nevoie de niciun transfer, mă gândesc doar la jucătorii pe care îi am acum în lot. Sunt opt meciuri foarte importante în urma cărora putem realiza ceva extraordinar”, a adăugat Cristiano Bergodi.

După disputarea a două runde din play-off, Universitatea Craiova este pe locul trei în Liga 1, la egalitate de puncte cu FCSB și la patru lungimi în spatele liderului CFR Cluj, în timp ce FC Botoșani ocupă poziția a cincea, cu două puncte mai puțin decât echipa lui Cristiano Bergodi.

Sursa: DigiSport.ro

loading...