Ce i-a cerut Edi Iordănescu lui Rotaru pentru a semna cu CS...

Ce i-a cerut Edi Iordănescu lui Rotaru pentru a semna cu CS U Craiova

1076
0
SHARE
loading...

CSU Craiova caută antrenor pentru sezonul viitor, cel în care va putea, în partea a doua a campionatului, să joace pe noul stadion din oraş, ce va fi inaugurat în luna octombrie.

loading...
loading...

Primul nume pe lista oltenilor e cel al lui Edward Iordănescu, cu care s-au şi început discuţiile. Săptămâna trecută, patronul Craiovei, Mihai Rotaru, a avut o întâlnire cu fiul selecţionerului, liber de contract după ce i-a expirat înţelegerea cu Pandurii.

Discuţiile vor continua în aceste zile, însă tehnicianul a pus câteva condiţii pentru a prelua echipa. În primul rând, să nu fie cedaţi jucători din actualul lot. Chiar Gigi Becali e interesat de 2-3 jucători, Ivan, Bancu şi Vătăjelu, însă Iordănescu jr. a solicitat în mod expres: “Niciun fotbalist să nu fie cedat la Steaua sau la o altă potențială contracandidată la primele locuri! Aş fi de acord cu o singură plecare, cea a lui Ivan în străinătate, dacă şi clubul ar obţine o sumă bună”.

În plus, Edward a făcut o listă pe care a trecut 4-5 nume de fotbalişti pe care îi vrea pentru a întări echipa fiindcă mesajul său către patronul CSU a fost clar: “Eu dacă vin la Craiova, vin să ne batem pentru primele 3-4 locuri, cum am făcut şi la Pandurii!”. În zilele următoare, vor continua discuţiile între cele două părţi, iar un răspuns final, din partea antrenorului, e aşteptat în Bănie până la finalul săptămânii viitoare.

77%din meciurile disputate de Pandurii cu Iordănescu jr. antrenor, adică 41 din 52, s-au terminat fără înfrângere pentru gorjeni

100.000 €pe an a fost salariul lui Edward Iordănescu la Pandurii

loading...
loading...