Home Stiri Câini uciși cu brutalitate într-o comună din Gorj!

Câini uciși cu brutalitate într-o comună din Gorj!

370
0
loading...

„Se spintecă și se aruncă pe câmp!“

loading...
loading...

În localitatea Stroieşti, comuna Arcani, Gorj au fost găsiți într-o pădure mai mulți câini morți. Incidentul a fost semnalat pe o rețea de socializare de către o femeie care susține că uciderea câinilor fără stăpân a devenit un adevărat fenomen.

Fenomenul se întâmplă de ceva vreme, dar se pare că statul român a îngheţat !!!! Am spus-o cândva şi o repet cu tristeţe :  Ce dureros că avem instituţii , departamente , ….fel de fel de birouri ocupate de fel de fel de indivizi , dar cărora prea puţin le pasă că legea e lege pentru toată lumea şi trebuie aplicată corect ! La noi birocraţia întreţine hotia şi prostia ! În cea mai mica comună din ţară , Arcani din judeţul Gorj lucrurile mari şi grave se trec cu vederea.“ spune femeia pe pagina de Facebook.

Ce spun autoritățile!

În urma postării, polițiștii gorjeni au fost la fața locului pentru a efectua cercetări. Ei spun că decesul animalelor ar fi putut proveni și din cauze naturale. Câinii găsiți au fost trasportați la DSV Gorj, pentru efectuarea unei necropsii veterinare în vedearea stabilirii corecte a cauzei morții. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uciderea animalelor cu intenţie, fără drept. Se continuă cercetările pentru stabilirea, cu exactitate, a împrejurărilor în care a avut loc fapta.

La data de 15 februarie a.c., polițiști din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor s-au sesizat ca urmare a apariției în spațiul on-line a unei postări în care se prezenta faptul că pe un câmp, în zona localității Stroești, mai mulți câini ar fi fost uciși cu toporul. Polițiști din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor și Secția 1 Poliție Rurală Târgu Jiu, însoțiți de specialist criminalist din cadrul Serviciului Criminalistic și medic veterinar din cadrul CSVA Arcani, s-au deplasat la fața locului unde au identificat două cadavre animale din specia canide, rasa metis comun.“ susține IPJ Gorj.

sursă foto: libertatea.ro

sursa: https://3minute.net/caini-ucisi-in-gorj/

loading...
loading...